Bypost As er blitt et Miljøfyrtårn

Vi gratulerer ByPost AS med Miljøfyrtårn-sertifiseringen. HR-leder Linn Fagerberg mottok det synlige beviset på sertifiseringen fra ordfører  i Sandefjord kommune, Bjørn Ole Gleditsch. ByPost, som leverer hente-, bringe- og frankeringstjenester for bedriftsmarkedet, har lenge sett viktigheten av å jobbe miljøvennlig. Alle sjåfører får opplæring i økokjøring, noe som er positivt både for miljøet og økonomien. I forbindelse med sertifiseringsprosessen har de også byttet til nye, miljøsertifiserte leverandører og har påvirket Bring til å bruke mindre emballasje i forbindelse med posthenting.

Linn Fagerberg la i overrekkelsen av plaketten også vekt på at Miljøfyrtårn-sertifiseringen er avgjørende for selskapet i forbindelse med offentlige anbudsprosesser.

Det er senirorådgiver Tom R. Gogstad fra Skagerak Consulting som har ledet ByPost gjennom sertifiseringsprosessen. Ønsker du mer informasjon om Miljøfyrtårn-sertifisering, kan du kontakte ham. Kontaktinformasjon finner du her: Tom R. Gogstad

Du kan lese mer om overrekkelsen på Vestviken24: Dette er avgjørende for oss når vi deltar i store anbud