DigitalPersonal blir en del av Skagerak Consulting AS!

DigitalPersonal blir en del av Skagerak Consulting!

Rekruttering

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med rekruttering.

Rekruttering

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Med tung erfaring og kompetanse rundt rekruttering av spesialister og ledere innen digital marketing og teknologi, blir DigitalPersonal fra høsten av en del av Skagerak Consulting.

DigitalPersonal startet opp i 2015 og drives i dag av Caroline Bettum-Solberg og medgründer Cecilie Conradi. I dag ble det kjent at selskapet blir en del av Skagerak Consulting. Selskapene ser mange synergier og vil utfylle hverandre meget godt ut i markedet.

Skagerak Consulting er et av Norges ledende miljøer for organisasjonsutvikling og rekruttering. Da de forhørte seg om vi var interessert i å bli en del av den grupperingen, var det en mulighet vi ikke kunne si nei til.

Caroline Bettum-Solberg, grunnlegger og daglig leder i DigitalPersonal


Skagerak Consulting jobber i dag med virksomhetsutvikling, organisasjonsutvikling og rekruttering. Selskapet har 38 rådgivere og ble stiftet i 2002. DigitalPersonal knytter seg offisielt til Skagerak Consulting 1. august i år.

Skagerak Consulting øker staben i Oslo

– Vi er svært fornøyde med at Caroline Bettum-Solberg og Cecilie Conradi ønsker å bli en del av Skagerak Consulting. De vil med sin unike kompetanse og erfaring med rekruttering innen digitalisering, teknologi og bærekraft, komplementere Skagerak Consulting sitt tilbud til markedet på en god måte. At vi får muligheten til å knytte et såpass sterkt og unikt fagmiljø til oss er vi glade og stolte over. Vi ønsker Caroline og Cecilie hjertelig velkommen og lykke til hos oss, sier Odd-Arne Krogstad, partner i Skagerak Consulting. Caroline og Cecilie vil ha sitt kontor sammen med Oslo-gjengen i Karl Johans gate 20, Egertorget, Oslo

Vi ønsker Caroline og Cecile velkommen og lykke til hos oss i Skagerak Consulting!

Odd-Arne Krogstad, Partner i Skagerak Consulting

Antall ansatte i Skagerak Consulting har økt fra 25 til 38 de siste to årene, som gjenspeiler sterk vekst. Selskapet har samtidig sett omsetningen stige med 66% i 2021 og 39% i 2022. Skagerak Consulting jobber nasjonalt og er en del av et internasjonalt nettverk, og betjener kunder fra et bredt utvalg ulike bransjer – både offentlige og private.

Trenger bedriften eller virksomheten bistand?

Book en uforpliktende samtale!

OM SKRIBENTEN

Anders Beichmann

Anders er Partner/seniorrådgiver executive search med lang erfaring fra rekruttering innen fagfeltene salg, salgsledelse, marketing, innkjøp, prosjektledelse, logistikk, økonomi, digital og bank/finans. Med 10 års erfaring som hodejeger, samt tidligere lederstillinger i det private næringsliv, bistår han i SkC bredt med rekruttering av topp- og mellomledere og fagspesialister og tilbyr karriereveieledning både for bedrifter og privatpersoner.