Johnny Dahl

Senior adviser

Johnny Dahl

Senior adviser

Johnny har omfattende erfaring som toppleder og ledelseskonsulent. Han hjelper ledere med strategiutvikling og strategi implementering. Han har spesielt god erfaring i å bistå med å få strategi og operasjonelle prosesser til å fungere i praksis ute i driftsorganisasjonen, noe som ofte er en stor utfordring for ledere. Han hjelper organisasjoner med å utvikle og implementere Operational Excellence strukturer for å oppnå signifikante varige forretningsforbedringer for mer robust topp- og bunnlinje, med fokus på innsikt, endringsledelsekulturelle utfordringer og involvering.    

Johnny har 20 års erfaring fra konsulentbransjen fra bl.a. Valcon, Karabin og Nedit (IBM Business partner) samt erfaring fra lederstillinger fra bl.a Solar Norge, Heidelberg Cement og Nortura. Johnny har deltatt og ledet et stort antall forbedringsprosjekter med gode resultater.  Han har lidenskap for forbedret kundeopplevelse og tror på mennesker, engasjement, involvering og glede for å oppnå varige bærekraftige lønnsomme endringer.   

Johny har Business Administration fra Norwegian Business School, B.Sc. Engineering i produksjonsledelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus samt spesialisering i International Supply Chain Management. Han er sertifisert innen Lean og Six Sigma.   

Johnny er utadvendt og positiv og snakker godt med alle lag i en organisasjon. Han ser mennesker og evner å få folk med seg på endringer gjennom involvering og glede på arbeidsplassen.      

Våre rådgivere
Johnny Dahl - Skagerak Consulting

Contact

907 88 201

jd@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Places

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent