Kjetil Olsen

Senior adviser

Kjetil Olsen

Senior adviser

Kjetil er seniorrådgiver innen rekruttering og bistår private aktører og offentlige virksomheter med behov for dyktige ledere og spesialister. Dette gjelder både annonsert rekruttering og hodejakt.

Kontakt meg

Kjetil er seniorrådgiver innen leder og spesialistrekruttering. Han har tidligere rekrutteringserfaring fra forsvaret, Adecco Select og OSM People. Har bred leder- og HR erfaring fra tidligere jobber som personalsjef og daglig leder i privat sektor, samt mange år i forsvaret. For ca. 10 år siden kjøpte han og familien et småbruk. I den forbindelse har han også tatt agronomutdannelse ved Landbruksskolen i Søgne.

Kjetil kom til Skagerak Consulting i 2020 etter å ha vært daglig leder ved Sørlandets Travpark.

Hans formelle utdannelse er fra forsvaret med krigsskolen, samt Bachelor fra BI og Master of Science i business management med spesialisering på HR fra Herriot Watt University i Edinburgh.

Han utfører oppdrag både i offentlig og privat sektor. Med bred yrkeserfaring, akademisk kompetanse blandet med praktisk talt jordnære interesser, gjør at Kjetil kommuniserer godt med, og har god forståelse for et bredt spekter av bransjer.

Blid, uformell, omgjengelig, analytisk og fokusert er nøkkelord som beskriver Kjetil godt. Med god kontroll under tidspress, øye for kvalitet, god på kandidatoppfølging og struktur i alle prosesser, er han en dedikert rådgiver og sparringspartner som ser muligheter og løsninger i samarbeidet med kundene.

Kjetil har sertifisering som godkjent rekrutterer fra Det Norske Veritas

Våre rådgivere
Kjetil Olsen - Skagerak Consulting

Contact

907 60 023

ko@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent