Nancy Fandler Brodin

Senior adviser

Nancy Fandler Brodin

Senior adviser

Nancy Fandler Brodin bistår kunder med å skape konkurransekraft gjennom å utforske, skape kommersielle forretningsmuligheter og ta posisjon i fremtidens marked. Nancy er en faglig oppdatert konsulent med lang erfaring i utforming av strategier etter skreddersøm som skaper vekst for fremtiden, grønn omstilling og økt engasjement 

Nancy kan vise til gode resultater og økt konkurransekraft for kunder, blant annet gjennom utvikling av bærekraftstrategier og  innovasjonsprosesser. Hun har utarbeidet langsiktige strategier for selskaper innen transport-, reiseliv-, elektro-, dagligvare-, farmasi, arbeidsmarked- og handelsnæringen i en årrekke.

Oppdragsgivere som kontakter Nancy beskriver utfordringer knyttet til stagnasjon i resultater og organisasjon, utdatert kundeinnsikt, teknologisk etterslep, manglende engasjement i organisasjonen, redusert konkurransekraft, bransjeglidning, uoversiktlig konkurrentbilde – og usikkerhet selskapets fremtidige markedssituasjon.

Nancy Fandler Brodin omtales av kolleger og kunder som en rådgiver med klar forståelse av «hvor skoen trykker» – og på hvilken måte det gir påfølgende utfordringer i ulike deler av organisasjonen. 

Som rådgiver oppleves Nancy som imøtekommende, inspirerende og positiv. Hun tør å utfordre komfortsonen – og følger sine oppdragsgivere gjennom tykt og tynt. 

Dette sier kundene om Nancy:

“Terningkast seks”

“Topp klasse. Nydelig å se “hel ved” i action!”

“Nancy har vist stor evne til å sette seg inn i informasjon om bransjen vår og tilpasse det til gruppen som deltok i prosessen.”

“Når det kommer til engasjement, struktur, kunnskap og ferdigheter i fasilitering er Nancy i en egen liga!”

“Nancy Fandler Brodin behersker kunsten å kommunisere budskap på ulikt detaljnivå. Hun har på meget engasjerende vis delt fagkunnskap og formidlet helhetlig ved god bruk av metaforer”

Utdannelse:

  • Executive Master of Management – Nyskapning og kommersialisering, Handelshøyskolen BI i Oslo
  • Strategic Scenarioplanning, University of Oxford / Said Business School
  • Business Sustainability Management, University of Cambridge / CISL
  • Sertifisert fasilitator i innovasjon og kulturutvikling
Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent