Per Bjerk

Senior adviser

Per Bjerk

Senior adviser

Per Bjerk har over 15 års erfaring som rådgiver innen rekruttering av topp- og mellomledere, spesialistfunksjoner og sentrale nøkkelstillinger til offentlig og privat sektor. I tillegg har han 10 års erfaring som rådgiver innenfor leder- og organisasjonsutvikling.

Kontakt meg

I tillegg til Executive search jobber Per også med karriereveiledning for ledere samt lederstøtte- og utvikling.

Fra før tiden i Skagerak Consulting har Per erfaring som rådgiver fra Hartmark Executive Search, Capita Search&Consulting og Mercuri International Norge. Hans operative erfaring er fra lederstillinger innen salg- og marketing fra Freia (Mondelez Norge), Panasonic Norge og Elkjøp Norge.

Per kom til Skagerak Consulting i 2021 og er hovedsakelig knyttet til Oslo kontoret, men bistår også de andre kontorene ved behov.

Bjerk er utdannet Master of Business and Marketing fra BI og er sertifisert på flere DNV godkjente testverktøy som AON Cut-e, SHL OPQ32, Cattell 16PF. Han er dessuten sertifisert på Belbin Teamroller, 4MAT, Blanchard Situational Leadership SLII og styrearbeid.

For Per står kunden i sentrum. Han er kundeorientert og opptatt av høy kundetilfredshet og skape verdier for kunden. Som person beskrives Per som hyggelig, analytisk, strukturert og engasjert. Han er en som ikke gir seg før oppdraget er fullført til beste for kunden.

Våre rådgivere

Contact

481 55 446

pb@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent