Petter Morseth

Senior adviser

Petter Morseth

Senior adviser

Er du på jakt etter en rådgiver med solid erfaring med omstillinger med vekt på effektivisering, resultatforbedring og organisasjonsutvikling samt strategi- og forretningsutvikling? Da bør du kontakte Petter

Kontakt meg

Petter kombinerer lang erfaring fra prosjekt- og programledelse med erfaringer fra linjeledelse og management for hire. Han har jobbet med omstillinger i et stort antall private og statlige selskaper, samt for virksomheter innenfor ideell sektor.

Petter har vært seniorrådgiver i Skagerak Consulting de siste 5 årene.
Tidligere har han jobbet for konsulentselskaper som Cap Gemini, PwC, Rokade, Karabin og Hartmark, med fagansvar for tjenesteområdene strategi, prosessutvikling og financial and cost management. Han har erfaring som styreleder for den tekniske rådgivervirksomheten IndustriPlan.

Petter har sin utdannelse fra Universitet i Oslo som cand. oecon / samfunnsøkonom. Han startet sin karriere i Finansdepartementet, før han jobbet i syv år Aftenposten AS med ansvar for blant annet budsjett og økonomiske analyser, mål- og resultatstyring, strategiutvikling, salg og markedsføring og forbedringsprosesser.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent