Raymond A. Berg Haugen

Senior adviser

Raymond A. Berg Haugen

Senior adviser

Raymond Haugen er en erfaren seniorrådgiver med bred kompetanse innen rekruttering av fagspesialister, mellomledere og toppledere. Med ekspertise innen økonomi, finans, energi, rettsvitenskap, ledelse, salg og prosjektledelse, er Raymond kjent for å levere de rette talentene til våre oppdragsgivere.

Kontakt meg

I hans rolle som seniorrådgiver hos Skagerak Consulting, fokuserer Raymond på Executive search og spesialistrekruttering. Han arbeider tett med våre oppdragsgivere for å sikre at rekrutteringsprosessene er av høy kvalitet, gir verdifulle råd og styrker arbeidsgiverprofilen. Raymonds portefølje inkluderer vellykkede rekrutteringer innen juridisk rådgivning, ledelse, økonomi, teknisk ekspertise, tekniske fag og ulike stillinger innen fornybar energi.

Raymonds yrkeskarriere har inkludert roller som selvstendig konsulentvirksomhet og ledende stillinger innen finans, forsikring og energibransjen. Han har også drevet sitt eget selskap og har hatt ansvar for ulike forretningsområder. Denne varierte bakgrunnen gir ham en unik forståelse for kompleksiteten i ulike bransjer og behovene til virksomheter.

Han ble en del av Skagerak Consulting i 2021 og var med på å etablere vårt kontor i Fredrikstad. Siden den gang har han vært med på å styrke vår posisjon som eksperter innen rekruttering og karriereveiledning i regionen.

Han har 3 års utdanning fra Høgskolen i Østfold, 2-årig Øk/Ad og 1 år Entreprenørskap og foretaksutvikling hvor han fullførte som best i kullet. Videre har han 2 års utdanning fra Florida Atlantic University hvor han Bachelor of Science – Management: Small Business/Entrepreneurship.

Han har bestått Core NLP Practitioner programmet og er sertifisert i AON-testverktøyet.

Raymond er kjent for sine styrker innen relasjonsbygging og kundeoppfølging. Han trives både med selvstendig arbeid og samarbeid i team, og han er opptatt av kontinuerlig utvikling, både for seg selv og sine kollegaer. Han er lidenskapelig opptatt av å utnytte digitale verktøy for å optimalisere rekrutteringsprosesser.

Våre rådgivere

Contact

970 17 949

rh@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent