Rolf Wilhelmsen

Senior advisor

Rolf Wilhelmsen

Senior advisor

Rolf er seniorrådgiver og bistår bedrifter i en rekke bransjer med rekruttering av topp, mellomledere og fagspesialister. Han har lang erfaring med rekruttering innen fagfeltene salg, salgsledelse, marked, økonomi, kundeservice og drift gjennom 8 års erfaring som rekrutterer, men også fra tidligere lederstillinger i det private næringsliv.

Rolf har over 20 års erfaring fra lederstillinger innen salg, marketing, distribusjonsutvikling, kundeservice og drift fra bransjen bank, finans, energi og inkasso. Han har også erfaring som styremedlem og styreleder fra flere selskaper. Som leder har Rolf hatt ansvaret for omfattende omstillingsprosesser og ledet flere prosjekter knyttet til utvikling av salgs- og prestasjonskultur.
Rolf kommer fra stillingen som Partner/Avdelingsleder Interim i Selskapet Dynamic People AS hvor han jobbet i 6 år før han begynte i Skagerak Consulting  i 2021.

Rolf er utdannet siviløkonom fra Heriot Watt University, Scotland og har gjennom årene deltatt i en rekke lederutviklingsprogrammer. Han er sertifisert i internasjonalt anerkjente testverktøy som AON – Cut-e og Profiles International.

Rolf er omgjengelig, energisk, handlekraftig og holder et høyt tempo.

Våre rådgivere

Contact

930 12 312

rw@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Places

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent