Sissel Gladsø

Senior adviser

Sissel Gladsø

Senior adviser

Sissel er seniorrådgiver innen executive search, rekruttering, coaching, karriererådgivning og lederstøtte. Hun har bred erfaring fra leder- og spesialistrekruttering og har samarbeidet med selskaper fra store konsern til SMB selskaper med prosesser knyttet til executive search og search and selection.

Kontakt meg

Sissel har mer enn 15 års erfaring innen rekruttering til privat og offentlig sektor. Hun har rekruttert til en rekke stillinger innen ledelse, prosjektledelse, salg, marked, økonomi, HR, HMS, jus, administrasjon, logistikk, forretningsutvikling og tekniske roller.

Sissel var en av gründerne og hovedaksjonærene i Dynamic People som hun drev i 10 år før reisen gikk videre til Skagerak Consulting i 2021.
I Dynamic People jobbet hun med rekruttering, i tillegg til å ha rollen som Økonomisjef for selskapet.

Fra tidligere har hun mange års erfaring fra revisjon, regnskap, økonomisk rådgivning og ledelse.

Hun kjenner godt til hvilke utfordringer rekrutterende leder møter i en rekrutteringsprosess, og er derfor en god sparringspartner og kreativ støttespiller.

Hun har også mer enn 10 års erfaring med styrearbeid fra mindre selskaper, samt at hun har vært styremedlem i NRS (Norway Royal Salmon), børsnotert selskap.

Hun sertifisert bruker av internasjonalt anerkjente testverktøy som AON -Cut-e og Profiles International.

Sissel er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har 1. avd juss fra Det Juridiske Fakultet, UiO.

Sissel er en engasjert og erfaren rådgiver som brenner for å finne kandidaten som passer inn i organisasjonens kultur og miljø. Hun er løsningsorientert og evner å skape gode løsninger i en god atmosfære.

Våre rådgivere

Contact

402 03 866

sg@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Places

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent