Sissel Gladsø

Senior adviser

Sissel Gladsø

Senior adviser

Sissel er seniorrådgiver innen executive search, rekruttering, coaching, karriererådgivning og lederstøtte. Hun har bred erfaring fra leder- og spesialistrekruttering og har samarbeidet med alt fra store konsern til små selskaper med prosesser knyttet til executive search og search and selection.

Sissel har mer enn 10 års erfaring innen rekruttering til privat og offentlig sektor. Hun jobber hovedsakelig med rekruttering av mellomledere og fagspesialister.

Sissel kommer fra Dynamic People hvor hun var en av gründerne og hovedaksjonærene. Her har hun de siste 10 årene jobbet som operativ rekrutterer, i tillegg har hun også hatt rollen som Økonomisjef.

Fra tidligere har hun mange års erfaring fra revisjon, regnskap og økonomisk rådgivning, samt vært Daglig leder av et av Amesto sine regnskapskontor. Hun kjenner godt til hvilke utfordringer rekrutterende leder møter i en rekrutteringsprosess, og er derfor en god sparringspartner og kreativ støttespiller.

Hun har også mer enn 10 års erfaring med styrearbeid. Hun sertifisert bruker av internasjonalt anerkjente testverktøy som AON -Cut-e og Profiles International.

Sissel er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har 1. avd juss fra Det Juridiske Fakultet, UiO.

Sissel er en engasjert og erfaren rådgiver som brenner for å finne kandidaten som passer inn i organisasjonens kultur og miljø. Hun er løsningsorientert og evner å skape gode løsninger i en god atmosfære.

Våre rådgivere

Contact

402 03 866

sg@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Places

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent