Frokostseminar i Oslo: Gjør vi ledelse for komplisert?

Vårt ledelsesprogram Ordtilhandling arrangerer 19. mai, kl. 8.00 – 10.30 et frokostseminar med tittelen «Gjør vi ledelse for komplisert?Arrangementet vil foregå i Meshs lokaler i Tordenskioldsgate 3, Oslo.

Her vil du få høre Hans Trygve Kristiansen fortelle om hvordan du som leder kan bli tydeligere og dermed bidra til å skape bedre resultater ved hjelp av Ordtilhandling-metodikken.

Du  vil også få  høre administrerende direktør Hans-Henrik Merckoll, tidligere direktør i Hewlett Packard Enterprice, nå påtroppende direktør i IBM Global Technology Services, fortelle om hvordan han som leder bruker Ordtilhandling-metodikken i sin hverdag for å skape bedre resultater. Han  vil også snakke om hvordan han og hans tidligere ledergruppe aktivt brukte Ordtilhandling-metodikken i den endringsprosessen de var gjennom  i HPE og hvordan det hjalp dem til å fokusere organisasjonen mot visjonen og å nå de tøffe målene de har satt seg.

Frokostseminaret blir så avsluttet ved at Ellen Liverød Aasmundtveit deler noen viktige tanker om ledelse og kommunikasjon.

Meld deg på ved å sende en e-post til Ellen Liverød Aasmundtveit på: el@skc.no

Inviter gjerne med ledere du kjenner eller andre som har ambisjoner om å gå inn i en ledende stilling.

Trykk her for å laste ned invitasjonen: Invitasjon

Ledelsesprogrammet Ordtilhandling starter med kull august 2017.

Mer informasjon om ledelsesprogrammet finner du her: Ledelsesprogrammet Ordtilhandling