Gunn Astri Hegna Jansen

Seniorrådgiver

Gunn Astri Hegna Jansen

Seniorrådgiver

Gunn Astri er seniorrådgiver innen økonomi- og virksomhetsstyring. Hun bistår kunder med etablering og forbedring av økonomiprosesser, rapporteringsrutiner og innhold som gir god oversikt og innsikt i bedriftens utvikling. 

Med har lang erfaring som leder av økonomi- og controller-funksjoner i bedrifter av ulike størrelser og innen ulike bransjer, tar Gunn Astri også på seg management for hire-oppdrag som CFO/økonomisjef, i alle bransjer. Hun har 10 års erfaring fra operativ økonomiledelse under etablering-vekst-drift-nedleggelse av bedrift i prosessindustrien. Tidligere har hun vært økonomisjef og kontorleder i ulike selskap, samt revisor i PwC. 

Som konsulent har Gunn Astri bidratt inn i endringsprosesser innen virksomhetsstyringsområdet, budsjett- og prognoseprosesser, samt strategi/business cases   

Til Skagerak Consulting kom hun fra stillingen som Finance Manager i REC Wafer AS for 7 år siden, og har som seniorrådgiver hatt oppdrag for blant andre Altibox ved Viken Fiber med flere av partnerselskapene, Vestaksen Eiendom og Toyota Oslo ved Bauda.  

Gunn Astri har en økonomiutdannelse fra BI i Oslo, samt en rekke kurs og faglige oppdateringer i etterkant. 

Hun er en imøtekommende, lyttende og trygg rådgiver som gjerne bruker egne erfaringer til å gi gode råd. Gunn Astri «brenner» for å utvikle selskapers virksomhetsstyring til et proaktivt fokus på operativ drift, er nysgjerrig og ser enkelt sammenhenger mellom helhet og detaljer. 

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent