Nancy Fandler Brodin

Seniorrådgiver Strategi, Innovasjon & Bærekraft

Nancy Fandler Brodin

Seniorrådgiver Strategi, Innovasjon & Bærekraft

Nancy Fandler Brodin bistår kunder med å skape konkurransekraft gjennom å utforske, skape kommersielle forretningsmuligheter og ta posisjon i fremtidens marked. Nancy er en faglig oppdatert konsulent med lang erfaring i utforming av strategier etter skreddersøm som skaper vekst for fremtiden og økt engasjement 

Oppdragsgivere som kontakter Nancy beskriver utfordringer knyttet til utdatert kundeinnsikt, teknologisk etterslep, manglende internt eierskap i organisasjonen, redusert konkurransekraft grunnet bransjeglidning og konkurrenter og usikkerhet til fremtidens markedssituasjon.
Nancy Fandler Brodin omtales av kolleger og kunder som en rådgiver med klar forståelse av «hvor skoen trykker» – og på hvilken måte det gir påfølgende utfordringer i ulike deler av organisasjonen. 

Som rådgiver oppleves Nancy som imøtekommende, inspirerende og positiv. Hun tør å utfordre komfortsonen – og følger sine oppdragsgivere gjennom tykt og tynt. 

Dette sier kundene om Nancy:

«Terningkast seks»

«Topp klasse. Nydelig å se «hel ved» i action!»

«Nancy har vist stor evne til å sette seg inn i informasjon om bransjen vår og tilpasse det til gruppen som deltok i prosessen.»

«Når det kommer til engasjement, struktur, kunnskap og ferdigheter i fasilitering er Nancy i en egen liga!»

«Nancy Fandler Brodin behersker kunsten å kommunisere budskap på ulikt detaljnivå. Hun har på meget engasjerende vis delt fagkunnskap og formidlet helhetlig ved god bruk av metaforer»

Utdannelse:

  • Executive Master of Management – Nyskapning og kommersialisering, Handelshøyskolen BI i Oslo
  • Strategic Scenarioplanning, University of Oxford / Said Business School
  • Business Sustainability Management, University of Cambridge / CISL
  • Sertifisert fasilitator i innovasjon og kulturutvikling
Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent