Nancy Fandler Brodin

Seniorrådgiver Strategi, Innovasjon & Bærekraft

Nancy Fandler Brodin

Seniorrådgiver Strategi, Innovasjon & Bærekraft

Nancy er seniorrådgiver med spesialkompetanse i fagområdene strategi, innovasjon og bærekraft. Hun bistår kunder med å skape konkurransekraft gjennom å tenke nytt, utforske og utvikle kommersielle forretningsmuligheter. Med Nancy på laget handler det om å ta å ta posisjon i fremtidens marked.

Kontakt meg

Nancy har lang erfaring med å utvikle som skaper vekst for fremtiden og økt engasjement. Nancy er rett rådgiver når du opplever utfordringer knyttet til utdatert innsikt, teknologisk etterslep, kulturutfordringer, sviktende konkurransekraft, bransjeglidning og usikkerhet til fremtidens markedssituasjon.

Nancy Fandler Brodin kom til Skagerak Consulting i 2020 fra stilling som Partner i Scandinavian Technology Institute og har vært støttespiller og rådgiver til toppledere i blant annet:
dagligvare-, reiseliv-, legemiddel-, transport- og mobilitet, bygg- og elektrobransjen.

Med mer enn 15 års erfaring som konsulent er hun en engasjert pådriver for langsiktig vekst – og en enestående og allsidig ressurs for sine oppdragsgivere.

Formell kompetanse:

  • Handelshøyskolen BIExecutive Master of Management Nyskapning og kommersialisering
  • University of Oxford / Said Business School – Strategisk scenarioplanlegging
  • University of CambridgeSustainability Leadership
  • Sertifisert fasilitator – ulike metoder, modeller og teknikker innen innovasjon og kulturutvikling

I sin faglige tilnærming er Nancy lyttende, strukturert og opptatt av at forretningsutvikling og strategi skal oppleves verdifull for hele organisasjonen gjennom involvering, kulturutvikling og effektiv kommunikasjon.

Nancy brenner for å skape varige, positive endringer. Som rådgiver oppleves hun som imøtekommende, inspirerende og positiv. Hun leder deg deg ut av satte tankemønstre med sin fagkompetanse og engasjerende workshops som får frem det beste i alle deltakerne.

Nancy omtales av kolleger og kunder som en rådgiver med mye energi, engasjement og klar forståelse av «hvor skoen trykker». Hun er der for deg i medgang og motgang. Hele veien fra start til mål.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent