Philip H. Garder

Seniorrådgiver

Philip H. Garder

Seniorrådgiver

Garder jobber med search og rekruttering av ledere, spesialister og nøkkelpersoner i privat og offentlig sektor. Han har erfaring med search innen bygg og anlegg, industri, energi og infrastruktur, finans, salg, forsikring, HR og eiendom. Garder server også bransjer innen fornybar energi, sirkulær økonomi, bærekraft, teknologi, IT og sikkerhet.

Med inngående forståelse for kundens mål, kultur og strategi er hans ambisjon å levere mer enn forventet. Han har fokus på diskresjon og kvalitet for å ivareta alle parter på en profesjonell måte, samt sikre gode løsninger for kunden ved å jobbe effektivt og målrettet.

Garder har lang erfaring fra Forsvaret hvor han blant annet kan se tilbake på operative lederstillinger og stabsstillinger. I tillegg til Befalsskole, Luftkrigsskole og flere omfattende kurs fra Forsvaret, har han en mastergrad i ledelse- og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI. Garder har også vært medeier og konsulent i et industriselskap.

Han er sertifisert i en rekke DNV-sertifiserte arbeidspsykologiske tester, personlighetstester og testverktøy hos Aon og Assessio.

Garder er omgjengelig, profesjonell og hardtarbeidende. Han brenner for relasjoner og bevisstgjøring – noe han tar med seg inn i sitt arbeid med å bistå utviklingen av mennesker og selskaper.

Våre rådgivere
Philip H. Garder - Seniorrådgiver - Skagerak Consulting AS

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent