Ruth-Camilla Aas

Seniorrådgiver

Ruth-Camilla Aas

Seniorrådgiver

Ruth-Camilla er seniorrådgiver og jobber med executive search og rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister til privat og offentlig sektor. I tillegg jobber hun også med coaching, karriererådgiving og lederstøtte. Hun har rekruttert til en rekke stillinger innen ledelse, prosjektledelse, salg, marked, økonomi, HR, HMS, jus, administrasjon, logistikk, forretningsutvikling og tekniske roller.

Kontakt meg

Fra tidligere har hun mange års erfaring med administrasjon, kundeservice, prosjektledelse, HR, salg og ledelse. Hun kjenner godt til hvilke utfordringer som rekrutterende leder møter i sitt arbeid, og er derfor en god sparringspartner og støttespiller gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Ruth-Camilla kom til Skagerak Consulting i 2021 etter å ha vært gründer og hovedaksjonær i Dynamic People gjennom 10 år. Her jobbet hun som operativ rekrutterer, i tillegg til rollen som administrasjonssjef og styreleder.

Ruth-Camilla har Bachelor i markedskommunikasjon fra Norges Markeds Høyskole.

Ruth-Camilla er sertifisert i internasjonalt anerkjente testverktøy som AON – Cut-e, Profiles International og Cattell.

Ruth-Camilla har høy gjennomføringsevne og er leveringsdyktig, tar ansvar og er tydelig. God på planlegging, og å tenke sammenhenger og konsekvenser. Liker både å jobbe med detaljer og det store bilde. Positiv og løsningsorientert.

Våre rådgivere

Kontakt

911 77 259

rca@skc.no

LinkedIn

Sted

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent