Ruth-Camilla Aas

Seniorrådgiver

Ruth-Camilla Aas

Seniorrådgiver

Ruth-Camilla jobber med executive search og rekruttering av ledere og spesialister til privat og offentlig sektor. Hun jobber også med coaching, karriererådgiving og lederstøtte.

Ruth-Camilla Aas har over 12 års erfaring med rekruttering av ledere og spesialister til privat og offentlig sektor. Hun jobber hovedsakelig med rekruttering av mellomledere og fagspesialister.

Ruth-Camilla kommer fra Dynamic People hvor hun var en av gründerne og hovedaksjonærene. Her har hun de siste 10 årene jobbet som operativ rekrutterer, i tillegg har hun også hatt rollen som administrasjonssjef og styreleder.

Fra tidligere har hun mange års erfaring med administrasjon, kundeservice, prosjektledelse, HR og salg. Hun kjenner godt til hvilke utfordringer som rekrutterende leder møter i sitt arbeid, og er derfor en god sparringspartner og støttespiller gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Ruth-Camilla har studert Diplommarkedsførerstudiet, markedskommunikasjon ved Norges Markeds Høyskole. Hun er også EDB-markedsøkonom fra Næringsakademiet.

Ruth-Camilla er sertifisert i internasjonalt anerkjente testverktøy som AON – Cut-e, Profiles International og Cattell.

Ruth-Camilla har høy gjennomføringsevne og er leveringsdyktig, tar ansvar og er tydelig. God på planlegging, og å tenke sammenhenger og konsekvenser. Liker både å jobbe med detaljer og det store bilde. Positiv og løsningsorientert.

Våre rådgivere

Kontakt

911 77 259

rca@skc.no

LinkedIn

Sted

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent