Distriktssjef Industri

Er du Berggård Amundsen nye distriktssjef for industri i Norge?

Berggård Amundsen er en norsk, familieeid elektrogrossist med 26 ProffPunkt over hele landet. Sammen med de beste produsentene i verden leverer vi energieffektive løsninger for hjem, næringsbygg og kritisk infrastruktur.Vi er kompetansepartner for kundene våre, og gjennom elektrikerkjeden vår, Norgeseliten, samarbeider vi med 200 medlemsbedrifter og flere tusen fagutdannede elektrikere. Sammen med partnerne våre jobber vi for å skape bransjeledende innovasjon. Digitalisering og klok bruk av kunstig intelligens ligger til grunn i dette arbeidet.

Berggård Amundsen søker etter distriktssjef industri

Om rollen
Brenner du for å skape salg gjennom gode relasjoner og i tillegg har fagbrev som elektromontør - da er dette stillingen for deg. Vi søker nå en distriktssjef med skikkelig "kremmerånd", og som heller er på veien enn sitter på kontoret. Du følger opp og besøker både eksisterende og nye kunder i regionen, og du vil være en viktig bidragsyter for at vi oppnår budsjettert omsetning og resultatkrav.

Du vil jobbe med

  • Oppfølging av eksisterende og nye kunder
  • Planlegge og gjennomføre kundeaktiviteter
  • Rapportering
  • Budsjettansvar for egne kunder

Vi ser etter deg som har
Fagbrev som elektromontør (A eller H), automasjon eller elektriker. Du er teknisk interessert, og har flerårig erfaring fra yrket. I tillegg til dette er det ønskelig at du har stort nettverk innen industri, spesielt på Vestlandet. Du er vant med å bruke PC som arbeidsverktøy, og setter deg raskt inn i nye systemer.

Vi ser etter deg som er
Vant til å styre din egen arbeidsdag, og det er derfor viktig at du er strukturert, initiativrik og ansvarsbevisst. Du setter deg mål og gjennomfører, du har gode samarbeidsevner og forstår viktigheten av å bygge gode relasjoner med kundene. Som person er du utadvendt og kommuniserer godt på norsk, både muntlig og skriftlig. Vi som jobber her er stolte av Berggård Amundsen, og vi etterlever våre verdier som er pålitelig, engasjert og nytenkende. Det er det viktig at du også identifiserer deg med.

Å jobbe hos oss
Det er litt annerledes å jobbe i en familieeid bedrift som vår. Beslutningsveiene er korte, eieren sitter ved siden av deg i kantina, og du kjenner de fleste kollegaene dine godt. Vi er Great Place to Work-sertifisert for syvende år på rad, og også i 2023 er vi nominert til å bli Årets beste arbeidsplass i vår størrelseskategori. Det ser vi på som en bekreftelse på at folk trives veldig godt hos oss, og opplever å få ta del i utviklingen. I tillegg er vi alle med på å gjøre det grønne skiftet til en realitet.

Hos oss er alle med å forme vår egen arbeidshverdag. Vi feirer når vi gjør det bra, og vi samler oss både til felles trening og til fest. Vi har konkurransedyktig lønn med bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordninger, blant annet privat helseforsikring i toppklasse.

Så vil du være med og drive elektrifiseringen som et bærekraftig Norge er helt avhengig av, i et miljø hvor folk tar vare på hverandre og eierne tenker langsiktig?
Da hører vi gjerne fra deg! Vi er i god vekst, og søker nå mange nye engasjerte medarbeidere.

Berggård Amundsen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Trykk på linken i annonsen og last opp din søknad/CV.

For nærmere informasjon

Seniorrådgiver Lisbeth H. Holen, lhh@skc.no, 400 11 017
Partner-/Seniorrådgiver Odd-Arne Krogstad, oak@skc.no, 907 53 484
Partner-/Seniorrådgiver Anders Beichmann, anb@skc.no, 958 14 525

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

Søknader og CV’er som blir sendt via mail, vil bli slettet pga GDPR reglementet.

Benytt vår «søk» link for å sende inn ditt underlag.

Vi intervjuer fortløpende.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

Velkommen som søker!

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Alle stillinger
Søk på stillingen

Om denne stillingen

Arbeidsgiver

Berggård Amundsen & Co AS

Håndverksveien 25

1405 LANGHUS

Søknadsfrist

Snarest

Sted

Langhus

Tittel

Distriktssjef Industri

Antall stillinger

1