Markedssjef

Er du vår nye markedssjef ?

Erik Tanche Nilssen AS ble etablert i 1902 og driver engroshandel og grafisk virksomhet. Vi har totalt 111 ansatte og omsetningen passerte i 2020 kr. 379 millioner.

Hovedkontoret ligger i Skien og vi har avdelinger i Porsgrunn, Larvik og Oslo. Vi er et aktivt medlem og aksjonær i den landsdekkende kjeden Norengros. som er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor.

Vår engrosavdeling leverer emballasje og forbruksvarer, medisinskteknisk utstyr, møbler og innredning til offentlig sektor og det private næringsliv i Vestfold og Telemark. Vår grafiske avdeling leverer design, print og dekor til kunder over hele landet.

Norengros - Erik Tanche Nilssen AS er Telemarks ledende leverandør av emballasje, forbruksmateriell og utstyr, kontormøbler og innredning til offentlig sektor og det private næringsliv. Salgs- og markedsavdelingen har totalt 34 ansatte fordelt på syv avdelinger; Digitale kanaler og salgsstøtte, Salg forbruk, Salg helse, Salg møbler, Kundeservice, Butikk Skien og Butikk Porsgrunn.

Vår nåværende markedssjef går nå inn i pensjonistenes rekker og vi søker derfor etter en dyktig etterfølger. Som markedssjef og leder av salgs- og markedsavdelingen vil du ha en variert og omfattende rolle i utviklingen og ledelsen av selskapet. Salg- og markedsavdelingen skal være i front og vi trenger deg som kan bidra på tvers i organisasjonen.

Ansvarsområder

Du vil få fullt salgs- og budsjettansvar for engrosvirksomheten. En viktig rolle vil derfor være å lede og utvikle organisasjonen og bidra til samarbeid på tvers. Du vil også ta aktiv del i salgsarbeidet mot de største kundene og delta aktivt i tilbuds- og salgsarbeid, samt være en viktig salgsstøtte for organisasjonen.

Sentrale oppgaver vil være å utvikle effektive markedsstrategier, prisstrategier og å jobbe med konseptutvikling og produktporteføljen. En viktig oppgave er også å samarbeide godt med våre underleverandører, og ikke minst innad i Norengros, for å skape best mulig konkurransekraft for selskapet og kjeden.

Som markedssjef inngår du i ledergruppen og vil bidra aktivt i utviklingen av selskapet totalt sett.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter en erfaren markedssjef som har evne til å forstå hva som gir konkurransekraft gjennom å være en god partner for våre kunder. Du bør derfor har erfaring med tilsvarende oppgaver og ha salgserfaring fra proffmarkedet / B2B.

Vi har en god lagånd og flinke folk på avdelingene. Vi søker en utpreget lagspiller med ambisjoner på lagets vegne. Du skal lede dyktige ledere hos oss og vi forutsetter at du har ledererfaring og gode lederegenskaper, slik at du kan bidra til å videreutvikle virksomheten og bidra til energi og motivasjon i arbeidet.

Du bør ha en strukturert og analytisk arbeidsform, med et utpreget kommersielt tankesett. I tillegg bør du være en dyktig relasjonsbygger som skaper tillit og trygghet, både innad og mot våre kunder og samarbeidspartnere ellers.

Du bør ha høyere utdannelse, god økonomisk forståelse og ikke minst kremmerånd. Er du i tillegg god til å kommunisere med folk, både muntlig og skriftlig, hører vi gjerne fra deg.

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få en sentral stilling hos en offensiv markedsleder. Du vil få stor grad av selvstendighet i rollen og har sterk påvirkning på selskapets videre utvikling. Du vil inngå i et sterkt team med engasjerte kollegaer som legger vekt på samarbeid og et positivt arbeidsmiljø.

Alle stillinger
Søk på stillingen

Om denne stillingen

Arbeidsgiver

Erik Tanche Nilssen AS

Hagebyvegen 26

3734 Skien

Søknadsfrist

Snarest

Sted

Skien

Tittel

Markedssjef

Antall stillinger

1