DIGITAL MARKEDSFØRER

Vil du jobbe med markedsføring på Geilo?

SkiGeilo Utvikling er en lokal aktør med en sterk posisjon som eiendoms- og infrastrukturutvikler på Geilo.

Helhetlig utvikling av Geilo ligger vårt hjerte nærmest, og at Geilo skal være et sted man kan leve ut sine drømmer og trives. Vi har et sterkt fokus på utvikling av destinasjonen, infrastruktur, boliger, fritidsboliger og skisenteret. Gjennom vår lokale tilhørighet har vi som målsetning å bidra til å øke Geilos attraksjonskraft, både som reisemål og bosted - året rundt.

SkiGeilo Utvikling AS eies av Geilo Holding AS, som er eid av Kikut Eiendom AS og Fredensborg Fritid AS.

Vi jobber tett med markedsavdelingen til Fredensborg Fritid, samt vårt søsterselskap SkiGeilo, som er et av Norges største alpinanlegg og kåret til Norway's Best Ski Resort tre år på rad.

Vil du jobbe frem mot å skape minnerike opplevelser og realisere andres drømmer, på en av Norges ledende fritidsdestinasjoner?

SkiGeilo Utvikling har et sterkt fokus på helhetlig utvikling av fritidsboliger, boliger, infrastruktur, skisenteret og Geilo som destinasjon. Vi har nå behov for å styrke laget med en digital markedsfører, og ser etter deg som er sulten på nye utfordringer!

Du vil få en operativ rolle og jobbe i tett samarbeid med salg-, marked- og prosjektavdeling. Vi har mange prosjekter som spenner over ulike områder. Bli med på en spennende reise i et selskap i sterk utvikling!

Hovedoppgavene vil være;

  • Bistå prosjektorganisasjonen med administrative markedsoppgaver lokalt.
  • Koordinere dialog med byråer og leverandører.
  • Produsere, administrere og publisere kommunikasjon og innhold for alle kanaler i samsvar med planlagte markedsføringsprosjekter og aktiviteter. 3D illustrasjoner, prospekt, visuell profil, annonsering, skilt, web, content on sight mm.
  • Håndtering og oppfølging av kunden etter kjøp.
  • Arrangere og/eller delta på visninger med/uten eiendomsmegler, samt bemanning av visningslokaler.

Vi søker deg som har relevant utdanning og interesse for digital kommunikasjon og markedsføring. Du har øye for det visuelle, og er litt petimeter på detaljer og god tekst. Du har gjerne jobbet innen markedsføring tidligere, men vi ønsker også nyutdannede velkommen.

Hos oss vil du vil bli en del av et engasjert og kompetent team, som jobber langsiktig med å utvikle Geilo som en helhetlig destinasjon. Du vil få krevende og utfordrende oppgaver, og en unik mulighet til å utvikle deg hos en ambisiøs og faglig sterk aktør. Vi tar vare på våre ansatte, heier på hverandre og fokuserer på trivsel i og utenfor jobb. Teamet holder til i moderne lokaler sentralt på Geilo, hvor høyfjellet, alpinbakken og langrennsløypene venter like utenfor døren.

Stillingen rapporterer til salgs- og markedsansvarlig i SkiGeilo Utvikling. Du vil få jobbe i et faglig sterkt markedsførings-team som liker å tenke nytt, er opptatt av kvalitet, god på kommunikasjon og, ikke minst, har det gøy på jobb.

Akkurat nå jobber vi blant annet med prosjekter som:

  • Geilo Taubane (Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=6xVbo5akY18)
  • Kikut Alpin Lodge (Se hjemmeside her: www.kikutalpinlodge.no)
  • Kikut Chalet (Se hjemmeside her: www.kikutchalet.no)
  • Havsdalshøgda (Se hjemmeside her: https://havsdalshogda.no/)
  • Styrking av SkiGeilo Utvikling som merkevare, med blant annet utvikling av ny hjemmeside.

...og spennende planer og prosjekter for fremtiden!

Høres dette interessant ut? Send søknad, eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

I denne prosessen samarbeider vi med Skagerak Consulting AS, som er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø.

Skagerak Consulting AS jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft. Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Alle stillinger
Søk på stillingen

Om denne stillingen

Arbeidsgiver

SkiGeilo Utvikling

Vesleslåttavegen 11

3580 Geilo

Sted

Geilo

Tittel

DIGITAL MARKEDSFØRER

Antall stillinger

1