Vi vokser og flytter inn i nye lokaler i Kristiansand

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Midt oppe i en verden fylt av restriksjoner og tøffe utfordringer er vi så heldige at vi opplever vekst og positiv utvikling. Mange av våre kunder begynner nå å planlegge for tiden etter koronaen, og det gjør vi også.

Derfor har vårt Sørlands-kontor flyttet inn i nye og moderne lokaler i Baneheia Park i Kristiansand. De nye kontorene er ikke så mange meter fra Slottet, hvor vi holdt til tidligere, men for oss er flyttingen et synlig bevis på at vi satser videre og at vi har tro på alt det spennende som skjer på Sørlandet.

Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen – så snart forholdene tillater det.

Du finner oss her: Baneheia Park, Fjellgata 6, 4612 Kristiansand

OM SKRIBENTEN

Anne Hilde Hals

Anne Hilde er partner i SkC og arbeider med leder- og organisasjonsutvikling og rekruttering i offentlig og privat sektor med utgangspunkt fra vårt kontor i Kristiansand.
Hun jobber for det meste med menneskene i organisasjonen og bistår i prosesser der virksomheter, grupper og enkeltpersoner ønsker bedring og utvikling. Hennes viktigste bidrag for oppdragsgiverne er å skape effektive ledergrupper, produktive team og attraktive arbeidsmiljø. Hun har betydelig erfaring med lederstøtte/coaching og er en god rådgiver og sparringspartner for ledere på alle nivå i virksomheten.