Anders Beichmann

Partner

Anders Beichmann

Partner

Er du på jakt etter en rekrutteringsrådgiver med solid erfaring fra rekruttering av toppledere, mellomledere og fagspesialister? En rådgiver med rekrutteringserfaring fra ledelse, salg, salgsledelse, marketing, innkjøp, prosjektledelse, logistikk, økonomi, retail, elektro, media, bil, bank og finans. Da bør du kontakte Anders.

Kontakt meg

Anders er rekrutteringsansvarlig, partner og seniorrådgiver executive search, og har gjennom 11 års erfaring som hodejeger bistått bedrifter i en rekke bransjer med rekruttering – men også fra tidligere lederstillinger i det private næringsliv.

I tillegg til rekruttering jobber Anders i dag med karriereveieledning for både bedrifter og privatpersoner.

Fra retail, FMCG, media og kjededrift har han over 20 års erfaring som spesialist og leder, der han har hatt ansvaret for omfattende prestasjonsprosesser. Inkludert utvikling av salgs- og prestasjonskultur og flere større omstillings- og nedbemanningsprosesser.

Anders kom til Skagerak Consulting i 2021 etter å ha vært partner, hodejeger og karriereveileder i selskapet Dynamic People AS i åtte år.

Hans formelle utdannelse er fra BI og Schibsted Academy. I tillegg har han deltatt i flere salgs- og coachingprogrammer hos tidligere arbeidsgivere og er sertifisert i internasjonalt anerkjente testverktøy som AON Cut-e og Profiles International.

Blid, uformell, omgjengelig, energisk, fokusert og handlekraftig er nøkkelord som beskriver Anders godt. Med god kontroll under tidspress og øye for kvalitet og struktur i alle prosesser, er han en dedikert rådgiver og sparringspartner som ser muligheter og løsninger i samarbeidet med kundene.

Hans mest fremtredende trekk er evnen til å se både oppdragsgivere og kandidater – som resulterer i vellykkede prosesser for alle involverte parter. Suksessen ga Anders bransjeprisen ÅRETS HODEJEGER på FINN jobb Awards i 2020.

Våre rådgivere

Contact

958 14 525

anb@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent