Anders Beichmann

Partner

Anders Beichmann

Partner

Anders er Partner/seniorrådgiver executive search og bistår bedrifter i en rekke bransjer med rekruttering av topp-, mellomledere og fagspesialister. Han har lang erfaring med rekruttering innen fagfeltene salg, salgsledelse, marketing, innkjøp, prosjektledelse, logistikk, økonomi, digital og bank/finans gjennom åtte års erfaring som hodejeger, men også fra tidligere lederstillinger i det private næringsliv.

I tillegg til rekruttering jobber Anders med karriereveieledning, både for bedrifter og privatpersoner.

Anders har over 20 års erfaring fra spesialist- og lederstillinger innen salg og marketing, fra bransjene retail, FMCG, media og kjededrift. Som leder har Anders hatt ansvaret for omfattende prestasjonsprosesser innen utvikling av salgs- og prestasjonskultur og deltatt i flere større omstillings og nedbemannings prosesser. Anders kommer fra stillingen som partner, hodejeger og karriereveileder i selskapet Dynamic People AS hvor han var i 8 år før han begynte i Skagerak Consulting i 2021.

Anders er utdannet på BI og har sin lederutdannelse via Schibsted Academy. Deltatt i flere salgs- og coaching programmer hos sine tidligere arbeidsgivere. Anders er sertifisert i internasjonalt anerkjente testverktøy som AON – Cut-e og Profiles International

Anders er blid, uformell, omgjengelig, energisk, fokusert og handlekraftig. Har god kontroll under tidspress og er opptatt av kvalitet og struktur i alle prosesser. Jobber som en rådgiver og sparringspartner for kundene, ser muligheter og løsninger og er en dedikert samarbeidspartner. Det som kjennetegner Anders aller mest, er evnen til å se andre og forstå både oppdragsgivere og kandidater, som bunner ut i gode prosesser for alle parter.

Tildelt bransjeprisen:
ÅRETS HODEJEGER 2020 på FINN jobb Awards https://bit.ly/3in2pCH

Våre rådgivere

Contact

958 14 525

anb@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent