Anders Mowé

Senior adviser

Anders Mowé

Senior adviser

Anders Mowé er en meget erfaren og høyt verdsatt rådgiver som bistår klienter med rekrutteringsoppdrag, styreevalueringer og strategisk utviklingsarbeid. Anders har i 15 år levert skreddersydde konsulenttjenester til store, komplekse organisasjoner, Private Equity-aktører og familieeide bedrifter. Han er en betrodd rådgiver som har løst rekrutteringsoppdrag i Norge og internasjonalt; topplederroller, styreposisjoner og spesialiststillinger.

Anders kommer til Skagerak Consulting fra et ledende internasjonalt Executive Search-selskap hvor han satt som partner i syv år og har vært Global Head of Financial Services i de siste tre år. Forut for dette har Mowé vært partner i flere av de mest anerkjente Executive Search-husene og opparbeidet seg et betydelig nettverk og lang erfaring med krevende rekrutteringsoppdrag, særlig med vekt på tunge lederroller. Han har arbeidet med klienter i en rekke ulike bransjer som finans, retail og professional services. Anders Mowé besitter også lang erfaring som leder innenfor forsikring og finans, blant annet som leder på nordisk nivå for en forsikringsaktør og fem år som administrerende direktør for et ledende pensjonsselskap.

Anders er utdannet Siviløkonom med spesialisering i finans fra Universität Mannheim og har i tillegg en mastergrad i ledelse fra BI.

Anders er en kompetent og lyttende rådgiver som evner å skape god dialog og gode prosesser for sine klienter. Han er fleksibel, men nøyaktig i sin tilnærming og byr på sin omfattende erfaring og et kompromissløst fokus på kvalitet i alle ledd når han løser oppdrag.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent