Finn M. Lauvli

Senior adviser

Finn M. Lauvli

Senior adviser

Finn M. Lauvli jobber i hovedsak med rekruttering av topp- og mellomledere, spesialister innen flere ingeniørdisipliner, økonomi & regnskap, samt til stillinger innen salg og salgsledelse. I tillegg bistår han bedrifter i omstillingsprosesser med nedbemanning eller nedlegging av hele eller deler av virksomheten.

Kontakt meg

I løpet av sine 16 år innen rekruttering og de siste 10 år i Skagerak Consulting AS har Finn etablert en portefølje av fornøyde kunder innen flere kategorier men spesielt innen prosessindustri, forskning-/ utvikling samt innen fornybar energi og som har behov for å knytte til seg kompetanse som er vanskelig å fremskaffe.

Finn har mer enn 30 års erfaring som daglig leder, salgssjef i større organisasjoner og rådgiver med rekruttering som spesialfelt. Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Adecco Search & Select, der han også var fagansvarlig for region sør.

Han er sertifisert på en rekke tester innen personlighetspsykologi, som Cut-e sitt testapparat, personlighetstesten NEO pi-R og revidert versjon NEO pi-3, evnetesten EKT (Evaluering av Kritisk Tenkning) IQ tester fra Ravens og Matrigma.

I hele sin karriere har Finn arbeidet med mennesker i organisasjoner som stiller store krav til tilgjengelighet og høy grad av service og fleksibilitet. Han utmerker seg med sin åpenhet, samarbeidsorientering og imøtekommenhet. Finn kommuniserer lett med folk fra alle lag i befolkningen, i alle typer posisjoner, og han opparbeider raskt tillit. Han er utholdende og gir seg ikke før oppdraget er løst til alles beste.

Våre rådgivere

Contact

990 32 220

fl@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent