Kjetil Dunn Larsen

Senior adviser

Kjetil Dunn Larsen

Senior adviser

Kjetil er en erfaren seniorrådgiver og «hodejeger» med lang fartstid innen executive search og lederrekruttering. Kjetil jobber i det daglige med krevende rekrutteringsoppdrag og bidrar overfor sine oppdragsgivere med nødvendig erfaring og kunnskap for å tiltrekke seg gode og foretrukne kandidater på en proaktiv måte.

Kontakt meg

Kjetil har en unik portefølje av rekrutteringsoppdrag og gode referanser som spenner bredt over en rekke bransjer og fagområder. Han er kjent for å gjennomføre prosesser med høy kvalitet og presisjon som sluttresultat.

Med utgangspunkt i en lang erfaring innen mange bransjer og nedslagsfelt, har Kjetil inngående kunnskap og forståelse for spesifikke utfordringer og krav som gjelder for hvert enkelt oppdrag han engasjeres innen.

Kjetil har gjennom en lang karriere opparbeidet et betydelig nettverk som kommer hans oppdragsgivere til gode. Evnen til å forstå sine oppdragsgiveres behov og det å klare å formidle disse videre overfor potensielle kandidater, er en av mange grunner til Kjetil´s posisjon som rekrutteringsrådgiver. 

Han kom til Skagerak Consulting i 2015 med en og solid opparbeidet portefølje av oppdragsgivere innen privat- og offentlig sektor.

Kjetil er sertifisert på en rekke DNV-sertifiserte testsystemer. I det daglige benytter han Aons løsninger for treffsikre og rettferdige ansettelsesbeslutninger

Våre rådgivere

Contact

+47 959 68 688

kdl@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent