Marit E. Tholfsen

Senior adviser

Marit E. Tholfsen

Senior adviser

Marit er seniorrådgiver innen virksomhetsutvikling og forretningsutvikling, og bistår kunder med utvikling og implementering av ledelsessystemer for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø som er i tråd med ISO 9001, ISO14001 og ISO 45001. Hun kan også bistå med vurdering og utvikling av eksisterende ledelsessystem, GAP analyser mot ISO standardene, samt interne revisjoner. 

Marit har arbeidet med utvikling og drift av ledelsessystemer for kvalitet siden 1993 og har arbeidet mange år som kvalitetsleder hos IT-distributøren Santech AS/Also AS, samt vært en del av selskapets ledergruppe. Siden 2009 har hun vært rådgiver og har de siste årene også arbeidet med ledelsessystemer for ytre miljø, arbeidsmiljø og informasjonssikkerhet, i tillegg til kvalitet. Hun har vært ansvarlig for oppbygning og implementering av ledelsessystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø som har ledet frem til sertifisering iht. ISO 9001, ISO14001 og ISO 45001. Hun har erfaring fra et bredt spekter av bransjer, med oppdrag hos bedrifter innenfor bransjer som IT- og mobiltelefondistribusjon, IT-sikkerhet, stålindustri, olje- og gassindustri, utleie av personell, inkasso, HW/SW utvikling, energirådgivning, forbund og sykehus.  

Hennes utdannelse er som grafisk designer, men hun valgte tidlig en annen vei. Hun har blant annet deltatt på lederutviklingskurs hos tidligere arbeidsgiver, samt gjennomført diverse kurs hos DNV GL og Norsk Standard relatert til ISO 9001, ISO14001 og OHSAS18001/ISO 45001 standardene som bla. internrevisjonskurs, kurs i prosesskartlegging, samkjøring av ledelsessystemer, med mer.  

Marit er imøtekommende, lyttende og en rådgiver som legger vekt på utvikling og implementering av funksjonelle og gode systemer i samarbeid med kunden. Hun arbeider analytisk og systematisk og skaper gode prosesser ved å styre arbeidet på en effektiv og behagelig måte. Hun har en praktisk og forretningsorientert tilnærming ved utvikling av ledelsessystemer. 

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent