Marit E. Tholfsen

Senior adviser

Marit E. Tholfsen

Senior adviser

Trenger du rådgivning eller bistand til etablering og implementering av ledelsessystemer for kvalitet, ytre miljø eller arbeidsmiljø som er i tråd med ISO 9001, ISO14001 eller ISO 45001? Ta kontakt hvis du trenger bistand til etablering av nytt ledelsessystem, vurdering og utvikling av eksisterende ledelsessystem, GAP analyse mot ISO standardene eller gjennomføring av interne revisjoner. 

Kontakt meg

Marit har arbeidet som senior rådgiver hos Skagerak Consulting siden 2010, og har lang erfaring med etablering av ledelsessystemer for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø. Hun har for det meste arbeidet i det private næringsliv og har erfaring fra bransjer som IT- og mobiltelefondistribusjon, IT-sikkerhet, stålindustri, olje- og gassindustri, utleie av personell, inkasso, HW/SW utvikling, energirådgivning og forbund.

Marit har arbeidet med utvikling og drift av ledelsessystemer for kvalitet siden 1993 og har arbeidet mange år som kvalitetsleder hos IT-distributøren Santech AS/Also AS, samt vært en del av selskapets ledergruppe. Siden 2009 har hun vært rådgiver og har de siste årene også arbeidet med ledelsessystemer for ytre miljø, arbeidsmiljø og informasjonssikkerhet, i tillegg til kvalitet. Hun har vært ansvarlig for oppbygning og implementering av ledelsessystem for kvalitet, ytre miljø og arbeidsmiljø som har ledet frem til sertifisering i henhold til ISO 9001, ISO14001 og ISO 45001.

Hennes utdannelse er som grafisk designer, men hun valgte tidlig en annen vei. Hun har blant annet deltatt på lederutviklingskurs hos tidligere arbeidsgiver, samt gjennomført diverse kurs hos Det Norske Veritas og Norsk Standard relatert til ISO 9001, ISO14001 og ISO 45001 standardene som bla. internrevisjonskurs, kurs i prosesskartlegging, samkjøring av ledelsessystemer, risikostyring med mer.

Marit er imøtekommende, lyttende og en rådgiver som legger vekt på utvikling og implementering av funksjonelle og gode systemer i samarbeid med kunden. Hun arbeider analytisk og systematisk og skaper gode prosesser ved å styre arbeidet på en effektiv og behagelig måte. Hun har en praktisk og forretningsorientert tilnærming ved utvikling av ledelsessystemer.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent