Monica Nordby

Senior adviser

Monica Nordby

Senior adviser

Monica er rådgiver innen rekruttering av toppledere, mellomledere og spesialister. Hun vil lede deg og din organisasjon trygt gjennom rekrutteringsprosessen. Med sin gode forretningsforståelse setter hun seg raskt inn i problemstillinger, forstår kultur og hva som skal til for å lykkes i en stilling eller organisasjon. Hun rekrutterer til privat og offentlig sektor, samt styrerekruttering. Monica jobber også med karriereveiledning.

Kontakt meg

Monica er seniorrådgiver innen rekruttering og executive search og kom til Skagerak Consulting i 2021. Hun er rådgiver for store, mellomstore og mindre selskaper for å få på plass viktige ressurser. Blant annet har hun rekruttert topp- og mellomledere, et bredt spekter innen ulike ingeniørdisipliner samt ulike roller innen økonomi/regnskap og salg. Monica rekrutterer også innenfor offentlig sektor.

Videre kan Monica engasjeres ved nedbemanningsprosesser hvor det er viktig at de ansatte får en god karriererådgiver.

Monica har bakgrunn som selvstendig næringsdrivende innenfor eiendomsutvikling og som prosjektleder for byggeprosjekter. Videre har hun erfaring fra ledelse og forhandlinger innen flere bransjer, blant annet eiendom og matvarebransjen i Skandinavia. Fra tidligere har Monica også flere års erfaring fra rekruttering innen olje & gass, IT og ledelse. Fra offentlig sektor har Monica flere års erfaring fra NAV hvor hun jobbet tett opp mot det private næringslivet for å skape bedre relasjoner og samarbeid på tvers.

Monica har en utdannelse innen økonomi og ledelse fra BI og er sertifisert på ulike testverktøy.

Som rådgiver oppleves Monica som profesjonell og med godt humør. Hun er imøtekommende og opptatt av å sikre at kunden får på plass den riktige ressursen med rett motivasjon for å lykkes i stillingen. Monica gjør alt for å sikre en god prosess hvor kunden har en sparringpartner og rådgiver og kandidater føler seg i varetatt.

Våre rådgivere

Contact

458 53 755

mn@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent