Odd-Arne Krogstad

Senior adviser

Odd-Arne Krogstad

Senior adviser

Trenger du ekstern bistand fra en meget solid og erfaren rekrutteringsrådgiver med praktisk og teknisk erfaring, som er vant til å rekruttere toppledere, mellomledere og fagspesialister? Odd-Arne har solid erfaring med rekruttering til tekniske bransjer og bransjer med fokus på bærekraft og smart teknologi. Han har spesielt god erfaring innen elektro, automasjon, energi sektoren, ventilasjon, VVS, fornybare energi løsninger, bærekraft og HR.

Kontakt meg

Odd-Arne er rekrutteringsansvarlig, partner og seniorrådgiver innen Executive Search. Han har jobbet i rekrutteringsbransjen siden 2007 og han har ansatt mange hundre solide hoder. Han har selv erfaring fra stillinger som adm.dir., salg-/markedsdirektør, markedssjef, salgssjef, distriktssjef og kjedeleder. Denne bakgrunnen gjør at han vet hvordan det er å ha på skoene, hvor viktig det er å gjøre gode og riktige rekrutteringsprosesser.

Odd-Arne har vært i Skagerak Consulting siden 2017.  Før dette var han Manager Executive Search i Badenoch & Clark, Managing-partner-/partner og medeier i Tennebø & Partners i mange år. Som topp og linjeleder har han erfaring fra internasjonale selskaper som ABB Asea Skandia (idag Elektroskandia), Moeller Electric (i dag Eaton), Alcatel Distribusjon (i dag Ahlsell), Hager Group(UtU), Badenoch & Clark (Adecco) og STI(Excellerate). Dette har gitt ham et bredt og spennende nettverk innen veldig mange bransjer.

Odd-Arne er utdannet praktisk og teknisk som elektriker gr. L og elektrofag-ingeniør med solid kommersiell erfaring, og videreutdannet som coach og psykologiske tester i arbeidslivet – Human factors fra BI. Han er sertifisert testbruker på AoN(Cut-e), Adept-15 og Profiles International.

Som rådgiver omtales Odd-Arne som svært omgjengelig, engasjert i kandidater og kunder, systematisk og strukturert, målrettet og med en god porsjon energi. Han tør også å utfordre sine kunder og hjelper de å se nye løsninger og muligheter som ikke alltid er så lett å se innefra i en organisasjon. Odd-Arne’s varemerke er «å få oppgavene gjort og med et smil».

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent