Geir Nordvold

Senior adviser

Geir Nordvold

Senior adviser

Geir er seniorrådgiver og jobber med executive search innen leder- og spesialrekruttering, med hovedvekt på IT, teknologi og markedsrelaterte stillinger. Han har jobbet med rekruttering i Skandinavia siden 2014 og da hovedsakelig innen privat sektor. 

Han har over 20 års internasjonal erfaring innen salg, salgsledelse og strategiutvikling i markedsledende selskaper som TANDBERG (nå Cisco), Impact Europe, ATEA og Projectiondesign (nå Barco) før han startet opp med rekruttering i 2014.  

Geir har utdannelse som ingeniør innen Telecom og er bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. 

Geir er sertifisert på en rekke ledende testverktøy innen kartlegging av personlighet og evner, som f.eks, MPA, ACE, AON Cute-e og Neo-Pi-3 (Big 5 test). 

Geir har sin «fot print» innen teknologi og kunder innen hans fagfelt snakker raskt samme «språk» og gir trygghet og forståelse av hva kundene er ute etter. Geir har alltid et smil om munnen, er imøtekommende, lyttende og gir gjennom sin erfaring gode råd. Geir er tilbakemeldingsorientert og skaper gode prosesser gjennom å styre forventninger og er tydelig i sin kommunikasjon. 

Våre rådgivere
Geir Nordvold - Skagerak Consulting

Contact

938 28 100

gn@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent