Geir Nordvold

Seniorrådgiver

Geir Nordvold

Seniorrådgiver

Er du på jakt etter en rekrutteringsrådgiver som hele sin karriere har jobbet innen teknologi og med solid erfaring fra rekruttering av toppledere, mellomleder og fagspesialister? En rådgiver med rekrutteringserfaring fra ledelse, mellomledere, salgsledelse, salg, prosjektledelse, økonomi, finans, datasikkerhet, digitalisering, data arkitekter og utviklere. Da bør du kontakte Geir

Kontakt meg

Geir er seniorrådgiver og har jobbet med executive search innen leder- og spesialrekruttering siden 2014, hovedsakelig innen privat sektor.

Geir har i hele sin karriere jobben innen teknologi og har over 20 års internasjonal erfaring innen salg, salgsledelse og strategiutvikling i markedsledende selskaper som SAS Data, TANDBERG (nå Cisco), Impact Europe, ATEA og Projectiondesign (nå Barco) før han startet opp med rekruttering i 2014.

Geir kom til Skagerak Consulting i 2018, etter å ha vært rekrutteringsrådgiver i Nor Selection AS i 4 år.

Hans formelle utdannelse er ingeniør innen Telecom, og er bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI. I tillegg til å ha gjennomført coaching programmer er han sertifisert på en rekke ledende testverktøy innen kartlegging av personlighet og evner, som f.eks, MPA, ACE, AON Cute-e og Neo-Pi-3 (Big 5 test).

Han har sin «fot print» innen teknologi og kunder innen hans fagfelt snakker raskt samme «språk» og gir trygghet og forståelse av hva kundene er ute etter. Han har alltid et smil om munnen, er imøtekommende, lyttende og gir gjennom sin erfaring gode råd. Han er tilbakemeldingsorientert og skaper gode prosesser gjennom å styre forventninger og er tydelig i sin kommunikasjon.

Geir er opptatt av å lære å kjenne sine oppdragsgivere godt, for å kunne finne de kandidatene som er best kvalifisert inn i den aktuelle rollen, samt at kandidaten passer inn i oppdragsgivernes «stammespråk» – riktig personligheten er et av hans MANTRA.

Våre rådgivere
Geir Nordvold - Skagerak Consulting

Kontakt

938 28 100

gn@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent