Geir Riise

Senior adviser

Geir Riise

Senior adviser

Trenger du hjelp til rekruttering av toppledere, mellomledere og fagstillinger i helsetjenesten fra en rådgiver som har lang og solid erfaring fra tjenesten er det bare å ta kontakt? Rådgiveren har selv jobbet i tjenesten som lege og har bred kunnskap om helseforvaltningen regionalt og nasjonalt, i tillegg til å ha et stort nettverk av ledere, leger og annet helsepersonell. Rådgiveren har erfaring fra topplederstillinger i tjenesten og kjenner derfor også fagfeltet godt. Trenger du hjelp, er det bare å kontakte Geir.

Kontakt meg

Geir er seniorrådgiver i Skagerak Consulting og har 2 års erfaring som rådgiver, har bistått flere sykehus med rekruttering av fagpersonell og klinikksjefer. Fra før av har Geir erfaring fra det private næringsliv som leder og har en mastergrad i helseadministrasjon. I 12 år var han generalsekretær i Den norske legeforening. Er utdannet lege fra Universitetet i Tromsø. Gjennom sitt yrkesliv har Geir jobbet mye i skjæringspunktet mellom politikk, ledelse, fag og økonomi

Fra sitt yrkesliv har Geir mye trening og erfaring med å gi lederstøtte og rådgiving til ledergrupper og tillitsvalgte. Attraktive arbeidsmiljø, er noe han er opptatt av. Her har han flere verktøy som kan brukes med å gå inn i de vanskelige samtalene og det å finne felles samlende løsninger. Geir er mye brukt som foreleser innen HMS, arbeidsmiljø og ledelse»

Våre rådgivere

Contact

911 05 817

gr@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Places

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent