Jan Inge Hiorth

Senior adviser

Jan Inge Hiorth

Senior adviser

Jan Inge er seniorrådgiver innen rekruttering og bistår både private aktører og offentlige virksomheter med behov for dyktige ledere og spesialister. Dette gjelder både annonsert rekruttering og hodejakt. Sistnevnte er et suksesskriterium for å sikre et mest mulig bredt og godt kandidattilfang. Viktigheten av en ryddig og profesjonell dialog med potensielle kandidater i rekrutteringsprosessen er avgjørende for å kunne lykkes – da vi som rådgivere skal være vår oppdragsgivers tydelige ambassadør ut i markedet!

Hans ledererfaring er blant annet fra større selskaper som Aftenposten og Oslo Energi, og kom i 2015 fra stillingen som Seniorrådgiver i Raadhusgruppen rekruttering til Skagerak Consulting.

Erfaringen fra salg og ledelse bruker Jan Inge bruker til beste for kunder og kandidater. Han har gjennom årene tatt del i flere omstillingsprosesser, ikke minst som leder innen personal og HR. Hans brede erfaring fra ledelse gjør ham til en dyktig seniorrådgiver som er trygg i krevende rekrutterings-prosesser – både i forbindelse med annonsert rekruttering og kandidatsøk- og dialog.

Han har gjennom årene rekruttert innen flere bransjer og fagområder, med oppdrag for større, private aktører, for profilerte organisasjoner, samt for flere kommuner – både på Østlandet og på nasjonalt nivå.

Jan Inge er utdannet innen ledelse, organisasjon og økonomi ved University of San Francisco, og videreutdannet innen testmetodikk med sertifisering innen OPQ, Master, og Aon/Cut-e. Han har gjennomført flere kurs innen ledelse, og har gjennom sine mange år som leder hatt et tett forhold til HR-faget, personalutvikling og opplæring generelt.

Som rådgiver oppfattes Jan Inge som imøtekommende, lyttende og trygg, og som bruker egne erfaringer til å gi gode råd. Han skaper ryddige prosesser og vektlegger løpende kommunikasjon med oppdragsgiver, slik at det ikke er noen tvil om status i forhold til kandidater, selve prosessen – eller i forhold til videre fremdrift.

Stillingskandidater gir gode tilbakemeldinger til Jan Inge om at de ble ivaretatt underveis i rekrutterings-prosessen og at de mottok en god og ryddig tilbakemelding etter intervju – enten de fikk jobben eller ikke. Oppsummert: Jan Inge er tett på sine kunder og kontaktpersoner – og på Skagerak Consultings mange spennende kandidater!

Våre rådgivere
Jan Inge Hiorth - Skagerak Consulting

Contact

911 10 038

jih@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent