Jan Inge Hiorth

Seniorrådgiver

Jan Inge Hiorth

Seniorrådgiver

Jan Inge er seniorrådgiver innen rekruttering og bistår private aktører og offentlige virksomheter med behov for dyktige ledere og spesialister. Dette gjelder både annonsert rekruttering og hodejakt.

Kontakt meg

Hans ledererfaring er blant annet fra større selskaper som Aftenposten og Oslo Energi. Siden år 2000 har han jobbet innen bemanning og rekruttering, og fra 2015 ved Oslo-avdelingen til Skagerak Consulting.

Erfaringen fra ledelse bruker Jan Inge til beste for kunder og kandidater. Han har gjennom årene tatt del i flere omstillingsprosesser, ikke minst som leder innen personal og HR. Hans brede erfaring gjør ham til en dyktig seniorrådgiver som er trygg i ofte krevende rekrutteringsprosesser.

Han har gjennom årene rekruttert innen flere bransjer og fagområder; med oppdrag for private aktører, for profilerte organisasjoner, samt for flere kommuner – både på Østlandet og på nasjonalt nivå.

Jan Inge er utdannet innen ledelse, organisasjon og økonomi ved University of San Francisco, og videreutdannet innen testmetodikk med sertifisering innen hhv. OPQ, Master, og Aon/Cut-e. Han har gjennomført flere lederutviklingsprogram, og har generelt gjennom mange år som leder vært tett på HR-faget.

Som rådgiver oppfattes Jan Inge som imøtekommende, lyttende og trygg, en som bruker egne erfaringer til å gi konstruktive råd. Han skaper ryddige prosesser og vektlegger løpende kommunikasjon med oppdragsgiver, slik at det ikke er noen tvil om status i forhold til kandidater, prosess, eller fremdrift.

Søkere gir gode tilbakemeldinger til Jan Inge om at de ble ivaretatt underveis i rekrutteringsprosessen, herunder at de mottok en god og ryddig tilbakemelding etter intervju. Som våre kunders representant så er ikke minst disse tilbakemeldinger en viktig del av rekrutteringsprosessen!

Etter mange år som ‘hodejeger’ så nyttiggjør Jan Inge sitt brede kandidatnettverk. Dette sikrer, i samspill med effektive stillingsannonser, at den enkelte rekrutteringsprosess får mange gode og kvalifiserte kandidater.

Oppsummert; Jan Inge er tett på sine kunder og kandidater, som samlet gir en god prosess og ønskede resultater.

Våre rådgivere
Jan Inge Hiorth - Skagerak Consulting

Kontakt

911 10 038

jih@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Sted

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent