May-Britt Nordli

Senior adviser

May-Britt Nordli

Senior adviser

Trenger du en erfaren rådgiver som kombinerer meget lang og omfattende toppledererfaring fra kommunesektoren med solid kompetanse innen rekruttering av ledere, utredningsoppgaver eller leder- og organisasjonsutvikling, bør du kontakte May-Britt.

Kontakt meg

May-Britt er seniorrådgiver og arbeider spesielt med kunder innen kommunal sektor. Hun kan bistå med lederrekruttering og leder- og organisasjonsutvikling. Hun tar også på seg oppdrag innen virksomhetsanalyse- og utvikling og «management for hire» for kommuner.

May-Britt har til sammen nærmere 20 års ledererfaring i kommunesektoren, som direktør i KS og som rådmann. Hun har også vært ordfører og har derfor god forståelse av forholdet mellom politikk og administrasjon. Hun har arbeidet strategisk med rammevilkår for kommunesektoren på nasjonalt nivå, virksomhetsstyring samt innholdet i samfunnsutviklerrollen. På kommunenivå har May-Britt hatt sterkt fokus på styring, utvikling, innovasjon og samskaping. Hun har i tillegg mange års erfaring innenfor HR-ledelse. Hun har i den senere tid også arbeidet med strategier for kommunal eiendomsforvaltning.

May-Britt er utdannet Master of Management fra BI, med emnene strategisk ledelse, endringsledelse og strategisk kompetansestyring. I bunnen er hun lærerhøyskoleutdannet og har også et studieår i personaladministrasjon, arbeidsrett og organisasjonsutvikling.

May-Britt er blid og positiv, åpen og imøtekommende, engasjert i oppgavene, er løsningsorientert og opptatt av praktiske og gode resultater i tett samarbeid med oppdragsgiver.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent