Øyvind Johannessen

Seniorrådgiver

Øyvind Johannessen

Seniorrådgiver

Øyvind er seniorrådgiver innen executive search & selection og spesialiststillinger og har jobbet med rekruttering siden 2012. Han har 8 års utenlandserfaring fra Tyskland primært i jobbsammenheng, men også med studier.

Gjennom sin yrkeskarriere har han fått solid erfaring fra norske og internasjonale selskaper og har innehatt stillinger i selskaper, som Ferrostaal AG, Innovasjon Norge, Jøtul og Telenor. Øyvind har bygd opp flere selskaper bl.a innen dagligvare, er nytenkende, innovativ og har et helhetsperspektiv.

Dette har gitt ham et bredt og spennende nettverk innen mange bransjer. Øyvind har innehatt stillinger som KAM, salgssjef, markedssjef, headhunter, daglig leder, managing director og styreleder i ulike selskaper. Han her bred erfaring fra rekruttering innen dagligvare, industri, bygg og anlegg.

Øyvind er utdannet fra BI, både i Norge og i Tyskland og har en Bachelor i internasjonal markedsføring og Master grad innen strategisk ledelse og økonomistyring. Han er NLP Coach og er sertifisert testbruker på test verktøyet AoN-/Cut-e.

Øyvind er genuint interessert i mennesker, er positiv, har mye energi, omgjengelig, strukturert og nøyaktig og har alltid et smil på lur.

Våre rådgivere

Contact

466 44 850

oj@skc.no

LinkedIn

Subject Areas

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent