Per Jacobsen

Senior adviser

Per Jacobsen

Senior adviser

Per Jacobsen er en erfaren rådgiver med kompetanse innen prosjektledelse, IT-ledelse og rådgivning. Han har ledet prosjekter innen IT-sikkerhet, softwareutvikling, netthandel og IT-infrastruktur. Med erfaring fra store, komplekse og langvarige IT-prosjekter i internasjonale miljøer, har han sin styrke i å strukturere, lede og motivere team på tvers av organisasjonen. Prosjektkompetansen spenner fra initiativfasen til det å gjennomføre prosjekter.

Kontakt meg

Per er seniorrådgiver og har over 20 års erfaring prosjektledelse i større norske virksomheter. I all hovedsak har han erfaring som prosjektleder for større IT implementeringsprosjekter. Erfaring fra større selskaper har gitt han ansvaret for å ta frem business case, gjennomføre markedsanalyser, foreta softwareinnkjøp og lede selve implementeringen.

Per kom til Skagerak Consulting i 2012 etter å ha jobbet i Adecco, samt datterselskaper som blant annet IT sjef, leder for prosjektkontor og prosjektleder.

Han er utdannet Siviløkonom fra Universitetet i Bodø og har i tillegg utdannelse innen personalledelse og kompetanseutvikling.

Per leder sine prosjekter med energi og handlekraft. Han er en utpreget sosial person som ønsker å bygge solide prosjektteam. Hans uformelle lederstil skaper trygghet i gruppen, selv når prosjektet kan ha utfordringer på leveranser.

Med en analytisk tilnærming, kombinert med et strategisk mindsett, vil Per alltid sørger for at prosjektet lykkes i å nå sine mål, samt sørge for at prosjektteamet henter ut sitt fulle potensiale.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent