Cathrine Svendsen

Seniorrådgiver

Cathrine Svendsen

Seniorrådgiver

Leter du etter rekrutteringsrådgiveren som elsker å bygge bærekraftige lag, og som har lang erfaring med rekruttering av toppledere, mellomledere og spesialister? En rådgiver med stort engasjement både overfor kandidat og oppdragsgiver. Ja, da bør du kontakte Cathrine.

Kontakt meg

Cathrine er seniorrådgiver innen rekruttering og Executive search, og har gjennom 15 års erfaring som hodejeger fått være med på å bygge lag i store, mellomstore og mindre selskaper – fra å sette sammen ledergrupper til hele avdelinger med alle roller.

Cathrine kom til Skagerak Consulting i 2017 etter å ha vært partner og hodejeger i selskapet Pro Search AS i 10 år.

Hennes formelle utdannelse er fra Norges Idrettshøgskole og Næringsakademiet. I tillegg har hun deltatt i flere salgs og lederutdanningsprogram hos sine tidligere arbeidsgivere. Hun er en erfaren bruker av, og sertifisert på internasjonalt anerkjente profil- og testverktøy, som AON, CEB-Shl-OPQ 32 og NEO PI-R.

Hun har også en lang håndballkarriere bak seg. Som del av kapteinsteamet under Sven-Tore Jacobsens ledelse fra 1984-1993 gikk damelandslaget fra å være en C-nasjon i håndball til å etablere seg i verdenstoppen – med bland annet to sølvmedaljer i OL (Seoul 88’ og Barcelona 92’).

Cathrine er en profesjonell, men uformell rådgiver som er svært opptatt av at både kandidat og oppdragsgiver blir ivaretatt på en god måte. Hennes styrke ligger i å være grundig i innledningsfasen, jobbe strukturert og målrettet underveis, for å gjennomføre og skape det gode laget som kan levere de beste resultatene over tid.

Våre rådgivere
Cathrine Svendsen - Skagerak Consulting

Kontakt

926 06 610

cs@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent