Cathrine Svendsen

Seniorrådgiver

Cathrine Svendsen

Seniorrådgiver

Cathrine er seniorrådgiver på rekruttering og bistår kunder innen de fleste bransjer, for store og mellomstore selskaper. Som del av lederutviklingsteamet i Skagerak Consulting har hun har stort fokus på å bygge gode lag og vet hva som kjennetegner en god leder.

Hun har jobbet som leder innen bemanning og rekruttering innen de fleste bransjer og nivåer og har vært med å bygge lag i store, mellomstore og mindre selskaper – fra å sette sammen ledergrupper til hele avdelinger med alle roller. Cathrine kom fra en lederrolle i Adecco via Pro Search og har med tiden i Skagerak Consulting bygget seg opp et godt rykte innen rekruttering til spesialist- og lederrekruttering, med Vestfold og Telemark som primærområde.

Hun er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og Næringsakademiet. Er en tidligere DNV sertifisert rekrutterer og er en erfaren bruker av, og sertifisert på relevante profil- og testverktøy., sertifisert på CEB-Shl sitt testbatteri, OPQ 32, Cut-e sitt testbatteri og sertifisert NEO PI-R bruker. Hun har også en sportskarriere bak seg. Som del av kapteinsteamet under Sven-Tore Jacobsens ledelse fra 1985-1993 gikk de fra å være en C-nasjon i håndball til å etablere seg i verdenstoppen – med bland annet to sølvmedaljer i OL (Seoul 88’ og Barcelona 92’).

Cathrine er en blid og uformell rådgiver som er svært opptatt av at både kandidat og kunde blir ivaretatt på en god måte. Hennes styrke ligger i å være grundig i innledningsfasen, jobbe strukturert og målrettet underveis, for å gjennomføre og skape det gode laget som kan levere de beste resultatene over tid.

Våre rådgivere
Cathrine Svendsen - Skagerak Consulting

Kontakt

926 06 610

cs@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent