Alt din virksomhet trenger for å utvikle seg, rekruttere og vokse.

Ta kontakt for en samtale
Rådgivere diskuterer

Vi utvikler mennesker og organisasjoner

Skagerak Consulting er et bredt kompetansemiljø med spesialiserte seniorrådgivere som utvikler organisasjoner og mennesker. Vi tilbyr alt din virksomhet trenger for å utvikle seg, rekruttere og vokse. Med kontorer i Sandefjord, Oslo, Porsgrunn, Kristiansand og Fredrikstad og rådgivere som hele tiden er på farten, er vi godt rustet til å ta oppdrag der du trenger oss.

Spesialister med praktisk tilnærming

I Skagerak Consulting er alle rådgivere. Vi har omfattende erfaring fra ledelse og spesialistfunksjoner og har selv jobbet praktisk med de utfordringer våre kunder møter. Selskapet eies av fem partnere, som i tillegg til å lede selskapet, jobber full tid som rådgivere.

Utfordre og utvikle

Helt siden etableringen i 2002 har kundefokuset vært vårt viktigste fortrinn. Dette gjennomsyrer våre arbeidsmetoder. Som kunde involveres du i alle trinn av prosessen. For både oss og deg er dette verdifulle partnerskap som gjerne blir solide og langvarige. Drivkreftene våre er i første rekke prestasjon, kvalitet og innovasjon. Våre rådgivere får holde på med det de trives best med, nemlig å utfordre for å utvikle. Når dette forankres i veldokumentert metodikk og høy standard av forretningsetikk, er det kundenes erfaring at slikt produserer resultater.

Vi er der når du trenger oss

Vi jobber, bokstavelig talt, med oppdrag fra Lindesnes til Nordkapp. Våre rådgivere er fleksible og ikke begrenset av geografi. Det at vi driver en landsdekkende virksomhet, betyr at vi har et stort nettverk både i by og bygd. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere som vi trekker inn hvis det skulle vise seg nødvendig.

Bærekraft

Skagerak Consulting har fokus på bærekraftige løsninger både for oss selv og for våre kunder. Vi er derfor Miljøfyrtårnsertifisert og forsøker å drive vår virksomhet på en mest mulig bærekraftig måte. Vårt miljøfotavtrykk er i det vesentlige knyttet til vår reisevirksomhet. Vi er bevisste med valg av gode miljømessige reisealternativer. Vi har dessuten, sammen med våre kunder, erfart at gode digitale løsninger skaper fleksibilitet – og er miljøvennlige.

Vår ledestjerne

Det finnes alltid en bedre måte, vil du høre våre rådgivere si. Dette er ledestjernen vi følger. Den sikrer at vi hele tiden utvikler oss og forblir relevante. Vi samarbeider med ulike fagmiljøer og vokser og lærer sammen med våre kunder. Internt jobber vi sammen og utveksler kunnskap. Vårt mål er at vi og våre kunder skal bli litt bedre i morgen enn det vi er i dag.

Lær mer om hvordan vi jobber med følgende prosesser:

Klar for en samtale?

Ta kontakt