Vi er del av et internasjonalt rekrutteringsnettverk

Internasjonalt nettverk

Skagerak Consulting er partner i Lense & Lumen Advisory Group

Våre kunder som opererer internasjonalt forespør stadig oftere om vi kan bistå og har nettverk utenfor Norges grenser. Det er derfor veldig hyggelig at vi nå kan lansere vårt nye samarbeid med Lense & Lumen Advisory Group.

Solid internasjonalt nettverk

Skagerak Consulting AS er en del av et meget solid nettverk i Europa, Asia og USA. Dette partnerskapet vil gi oss, våre kunder og kandidater en unik mulighet til å hente inspirasjon, kompetanse, oppdrag og kandidater fra hele verden.

Sterk vekst

Etter en omsetningsvekst på 66% i 2021 og 72% første halvår i år teller Skagerak Consulting i dag 35 ansatte fordelt på kontorer i Sandefjord, Oslo, Porsgrunn, Kristiansand og Fredrikstad. Selskapet har gjennom de siste årene rekruttert inn 10 nye svært dyktige seniorrådgivere med solid bransjeerfaring og CV. Dette har gitt oss muskler og betydningsfull oppmerksomhet i det norske markedet.

Internasjonal oppmerksomhet

Samtidig har dette også blitt lagt merke til ute i Europa – og i dag er Skagerak Consulting AS ny partner i Lense & Lumen Advisory Group: Et internasjonalt nettverk i 22 land for leder-/spesialistrekruttering og HR- og ledelsesrådgivning.

Les mer om Lense & Lumen Advisory Group her.

Veletablert

De siste 20 årene har vi bistått i en lang rekke prosesser innen leder- og spesialistrekruttering, samt utviklingsprosesser, i norske og internasjonale virksomheter, både i privat- og offentlig sektor. Særlig de siste tre årene har selskapet vokst sterkt og er nå etablert seg som en av de største aktørene i Norge innen executive search.