Helen Valerius Aasgaard

Partner

Helen Valerius Aasgaard

Partner

Er du på jakt etter en erfaren rådgiver som kan bistå deg, ledergruppen og organisasjonen med å skape endring? Da bør du kontakte Helen.

Kontakt meg

Helen er partner og seniorrådgiver, og har gjennom mer enn 20 års erfaring som rådgiver og coach bistått organisasjoner i privat og offentlig sektor med leder- og organisasjonsutvikling og endringsprosesser. I tillegg jobber Helen med rekruttering på ledernivå.

Helen har lang ledererfaring og er en av gründerne i Assessit, et anerkjent skandinavisk HR-hus. Hun jobber bredt mot ulike bransjer, i inn- og utland, med spisskompetanse innen consulting, organisasjoner, offentlig forvaltning, helse og retail.

Hennes formelle bakgrunn er Siviløkonom med videreutdanning på Master of Management nivå. Hun er den eneste i Skandinavia som er sertifisert i Case in Point, som benyttes ved lederutvikling på Harvard University. Hun har flere sertifiseringer som coach og sitter i styret i ICF Norge.

Helen er engasjert og positiv, får folk til å snakke sammen, ser sammenhenger og blander respekt for andre med mot til å utfordre. Hun er en svært erfaren prosessleder og formidler og har vært kåret til Årets foreleser ved Handelshøyskolen BI. Hun har også vært ansvarlig foreleser for strategisk HRM ved Handelshøyskolen ved UiS.

Helen øker organisasjoners og individers gjennomføringskraft, både som rådgiver, prosessleder, coach og foredragsholder.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent