Linda Brusletto

Seniorrådgiver

Linda Brusletto

Seniorrådgiver

Linda er en erfaren rekrutteringsrådgiver med kompetanse på rekruttering og rådgivning i forbindelse med nyansettelser, omplassering, organisasjonsutvikling og endring.

Hun rekrutterer til spesialist – og lederstillinger og har opparbeidet et stort nettverk gjennom mange års arbeid.

Helt siden 1995 har Linda jobbet med rekruttering som fag, uavhengig av bransje. Dette har gitt solid erfaring med kartlegging av kompetanse hos personer og i organisasjoner. Med velutprøvd metodikk og struktur kan hun raskt sette seg inn i problemstillinger, forstå forretning, kultur og hva som skal til for å lykkes i en stilling eller organisasjon.

Metodikken hennes er bygget på kunnskap gjennom studier, sertifiseringer og erfaringer. Hun samarbeider daglig med faglig kompetente personer i mange ulike bransjer og lærer noe nytt av alle hun møter.

Sin utdannelse innen økonomi og administrasjon har hun fra Universitetet i Stavanger. Med karrierestart innen hotellbransjen i hjembygda Geilo lærte hun tidlig hva god kundeservice er, og har siden høstet erfaring fra lederposisjoner innen hotell, bemanning og rekruttering.

Hun er en tidligere DNV sertifisert rekrutterer og er en erfaren bruker av, og sertifisert på relevante profil- og testverktøy.

Med positiv holdning og pågangsmot jobber hun for å oppnå gode resultater og fornøyde kunder. Linda er en tålmodig utretter som er opptatt av langsiktighet gjennom verdiskapning og utvikling for kandidat og kunde. Hun er hyggelig mot alle hun møter, kommuniserer åpent og får lett en god dialog.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent