Linda Brusletto

Seniorrådgiver

Linda Brusletto

Seniorrådgiver

Vil du samarbeide med en spesialist innen rekruttering? Med lang og solid erfaring med alt fra store selskaper med faste rammer, til gründere som trenger spisskompetanse kombinert med allsidighet og et ekstra engasjement. Eiendom, krafthandel, nett og energi, grønn energi, it, reiseliv, finans, entreprenør, engineering. Da bør du kontakte Linda.

Kontakt meg

Linda er seniorrådgiver, executive search, og har jobbet med rekruttering i mer enn 25 år. Hun har kompetanse på rekruttering og rådgivning i forbindelse med nyansettelser, omplassering, organisasjonsutvikling og endring i privat og offentlig virksomhet.

Hun rekrutterer til topp- og mellomlederstillinger, samt fagspesifikke stillinger, og har opparbeidet et stort nettverk gjennom mange års arbeid.

Helt siden 1995 har Linda jobbet med rekruttering som fag, uavhengig av bransje. Dette har gitt solid erfaring med kartlegging av kompetanse hos personer og i organisasjoner. Med velutprøvd metodikk og struktur kan hun raskt sette seg inn i problemstillinger, forstå forretning, kultur og hva som skal til for å lykkes i en stilling eller organisasjon.

Metodikken hennes er bygget på kunnskap gjennom studier, sertifiseringer og erfaringer. Hun samarbeider daglig med faglig kompetente personer i mange ulike bransjer og lærer noe nytt av alle hun møter.

Sin utdannelse innen økonomi og administrasjon har hun fra Universitetet i Stavanger. Med karrierestart innen hotellbransjen i hjembygda Geilo lærte hun tidlig hva høy innsats og god kundeservice er. Hun har siden høstet erfaring fra lederposisjoner innen hotell, bemanning og rekruttering.

Hun er en tidligere DNV sertifisert rekrutterer og er en erfaren bruker av, og sertifisert på relevante profil- og testverktøy.

Med positiv holdning og pågangsmot jobber hun for å oppnå gode resultater og fornøyde kunder. Linda er en tålmodig utretter som er opptatt av langsiktighet gjennom verdiskapning og utvikling for kandidat og kunde. Hun er hyggelig mot alle hun møter, kommuniserer åpent og får lett en god dialog.

Våre rådgivere
Linda Brusletto - Skagerak Consulting

Kontakt

416 7 6428

lb@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent