Lisbeth Holen

Seniorrådgiver

Lisbeth Holen

Seniorrådgiver

Møt Lisbeth, en erfaren Seniorrådgiver i SkCs rekrutteringsteam i Kristiansand. Med over 25 års ledererfaring i ulike bransjer, er hun ekspert på leder- og spesialist rekruttering, samt karriereutvikling.  Lisbeth er også sertifisert i ledende vurderingsverktøy, som sikrer en førsteklasses utvelgelsesprosess. Hennes styrke ligger i å skape skreddersydde, effektive prosesser med fokus på tydelig kommunikasjon.

Kontakt meg

Møt Lisbeth, vår erfarne Seniorrådgiver i rekrutteringsgruppen hos SkC, med base i Kristiansand og Oslo. Lisbeth er lidenskapelig opptatt av å finne de beste talentene og lederne for din organisasjon. Hennes ekspertise strekker seg også til karriereutvikling, spesielt i kritiske tider som nedbemanninger og forretningsendringer.

Med over 25 år i lederroller i både små og store selskaper, har Lisbeth en unik forståelse av hva som kreves for å lykkes. Hun har vært daglig leder, salgssjef og rådgiver med spesialisering i rekruttering. Denne brede erfaringen innen bemanning, søk og rekruttering på alle nivåer har rustet henne med en dyp innsikt i utvelgelsesprosesser og hvordan man oppnår toppkundetilfredshet.

Lisbeth har også utmerket seg innen karriereveiledning for ledere og medarbeidere i både offentlige og private sektorer. Kandidater som har deltatt i SkC sitt karriere- og omstillingsprogram har gitt henne strålende tilbakemeldinger. I tillegg har Lisbeth verdifull erfaring fra styrearbeid.

Med en utdanning fra Handelshøyskolen BI i økonomi og personalledelse, samt tilleggsutdanning innen prestasjonscoaching fra UiA, er Lisbeth godt rustet til å hjelpe deg. Hun er også autorisert i en rekke ledende DNV-GL sertifiserte testverktøy, inkludert Aon Cut-Shape motivasjon og Scales evnetester, Aon Cut-e ADEPT-15, samt SHL sine tester, Map, Matrigma og Disc.

Lisbeth er ikke bare en kunnskapsrik rådgiver, men også en lyttende, strukturert og empatisk rådgiver. Hun bruker sin omfattende erfaring til å gi deg råd som virkelig betyr noe. Gjennom tydelig kommunikasjon og klare forventninger, sikrer Lisbeth at prosessene hun leder, blir en suksess.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent