Lisbeth Holen

Seniorrådgiver

Lisbeth Holen

Seniorrådgiver

Lisbeth er Seniorrådgiver i rekrutteringsgruppen i SkC og er tilknyttet vårt kontor i Kristiansand. Lisbeth jobber med rekruttering av ledere og spesialister til de fleste bransjer i Sør-Norge. Hun jobber også med karriere – og omstillingsarbeid, spesielt i forbindelse med nedbemanninger eller endringer i en bedrift.

Lisbeth har mer enn 25 års ledererfaring fra små og store konsern som daglig leder, salgssjef og rådgiver med rekruttering som spesialfelt. Hennes mangeårige erfaring innen bemanning, search og rekruttering på alle nivåer har gitt henne en solid kompetanse innen utvelgelse og kundetilfredshet. Lisbeth har også mange års erfaring fra karriereveiledning/omstilling av ledere/medarbeidere fra både statlig- og private virksomheter. Hun får svært gode tilbakemeldinger fra både kunder og kandidater som har gjennomført Skc sitt karriere- og omstillingsprogram. Hun har også styreerfaring fra flere selskaper og organisasjoner.

Lisbeth er utdannet fra Handelshøyskolen BI innen økonomi og personalledelse, med tilleggsutdanning fra UiA innen Prestasjonscoaching. Lisbeth er også autorisert innen en rekke ledende DNV-GL sertifiserte testverktøy. Aon Cut:Shapes motivasjon og Scales evnetester, Aon Cut-e ADEPT-15 samt OPQ, SHL sine tester, Map, Matrigma og Disc.

Lisbeth er en imøtekommende, lyttende, strukturert og trygg rådgiver som gjerne bruker egne erfaringer til å gi gode råd. Hun skaper gode prosesser ved å styre forventninger og vektlegger tydelig kommunikasjon i alle sine prosesser.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent