Øyvind Johannessen

Seniorrådgiver

Øyvind Johannessen

Seniorrådgiver

Er du på jakt etter en senior rekrutteringsrådgiver med bred erfaring fra rekruttering av toppledere, mellomledere og spesialist stillinger? En rådgiver med rekrutteringserfaring fra ledelse, teknisk salg, salg, marketing, innkjøp, prosjektledelse, produksjon, logistikk, økonomi, retail, bank og finans. Da bør du kontakte Øyvind.

Kontakt meg

Øyvind er seniorrådgiver innen executive search og har over 11 års erfaring innen hodejakt og rekruttering i ulike bransjer, og bred internasjonal erfaring primært fra Tyskland og vet hvordan det er å jobbe med ulike kulturer. Øyvind har hatt lederstillinger så vel i Norge og Tyskland, og vært med å bygge og utvikle selskaper bl.a innen telekom, retail og dagligvare. Han er nytenkende, innovativ og har et helhetsperspektiv. Øyvind har solid styreerfaring både innen idrett og næringslivet.

Øyvind tilsluttet seg Skagerak Consulting høsten 2022 etter å ha jobbet i eget selskap i flere år. Øyvind er utdannet fra BI, både i Norge og i Tyskland og har en Bachelor i internasjonal markedsføring og Master grad innen strategisk ledelse og økonomistyring. Han er sertifisert testbruker på test verktøyet AoN-/Cut-e.

Øyvind er opptatt av dynamiske, dokumenterte og ryddige prosesser, og er fokusert på rett leveranse til rett tid. Øyvind er genuint interessert i mennesker, er positiv, har mye energi, omgjengelig, strukturert og nøyaktig og har alltid et smil på lur. Hans stil er uformell men profesjonell.

Øyvinds helhets perspektiv og evne til å skape gode og vellykkede prosesser for kunder og kandidater er en av hans styrker innen rekruttering.

Våre rådgivere

Kontakt

466 44 850

oj@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent