Sverre Palm

Seniorrådgiver

Sverre Palm

Seniorrådgiver

Sverre har mer enn 15 års erfaring fra rekruttering av ledere og spesialister innen ulike bransjer. Han er en seniorrådgiver med erfaring innen blant annet retail, elektro, IT, media og oppdrett – og fõrindustrien. De siste årene har han gjennomført mange rekrutteringsprosjekter innen ledelse, salgsledelse, prosjektledere, teknisk salg og tekniske fagspesialister/ingeniører.

Kontakt meg

Tidligere har Sverre omfattende ledererfaring fra flere større IT-selskaper. Han har ledet salg- og prosjektavdelinger, tekniske miljøer og vært en aktiv deltaker i flere ledergrupper og styringsgrupper.

Han har også erfaring fra prosesser innen organisasjonsutvikling, innfusjonering av nye selskaper og flere større omstillings- og nedbemanningsprosesser.

Sverre kom til Skagerak Consulting i 2020 etter å ha vært partner i Kaluna i 2 år og nærmere 10 års erfaring som hodejeger i Mercuri Urval.

Han har utdannelse fra BI og fullført flere sertifiseringer innen coaching og testverktøy, som AON Cut-e og Jungs.

Positiv, omgjengelig, blid og løsningsorientert er personlighetstrekk som beskriver Sverre godt. Han er serviceinnstilt, tilgjengelig og har sterkt fokus på oppfølging av kunder og kandidater underveis i prosessen. Han beskrives også som en god sparringspartner overfor kundene.

Våre rådgivere

Kontakt

468 84 615

sp@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Sted

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent