Sverre Palm

Seniorrådgiver

Sverre Palm

Seniorrådgiver

Sverre er seniorrådgiver innen executive search og rekruttering. Han utfører også prosjekter innen forretningsutvikling, coaching og karriererådgivning. Sverre har 13 års erfaring som rådgiver og har gjennomført prosjekter innen de fleste bransjer i privat- og offentlig sektor, og organisasjoner. Lederstillinger innenfor salg og senior spesialiststillinger har han lang erfaring med.

Sverre har mer enn 10 års arbeidserfaring fra stillinger innen mellomledelse og toppledelse i større IT-selskaper. Sverre har hele tiden hatt salg- og resultatansvar innen sine forretningsområder. Sverre har omfattende erfaring fra omorganiseringer, oppkjøp og fusjoner, salg og avvikling av virksomhet, og nedskalering av virksomhet. Han har også fra tidligere, flere års erfaring fra revisjon/økonomistyring fra kommunal sektor.

En bred og variert erfaring gjennom mange år har gjort Sverre til en trygg hodejeger/rådgiver med god innsikt i ulike bransjer, stillinger og forretningsområder. Han kom fra stillingen som Partner i Kaluna AS til Skagerak Consulting og har den siste tiden jobbet mye med oppdrag innen fôr- og matindustrien, IT-sektor og organisasjoner.

Sverre har en 3-årig utdannelse innen økonomi og ledelse fra BI. I tillegg har han gjennomført flere kurs innen salgstrening, lederutvikling og coaching. Han er sertifisert på ulike testverktøy.

Sverre er en omgjengelig, positiv og målrettet rådgiver. Han er opptatt av kvalitet i leveranser, gir mye av seg selv og yter topp service overfor sine kunder.

Våre rådgivere

Kontakt

468 84 615

sp@skc.no

LinkedIn

Tjenesteområder

Sted

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent