Tom R. Gogstad

Partner

Tom R. Gogstad

Partner

Tom har bred erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling og rekruttering. I nærmere 20 år har han jobbet med prosjekter i privat og offentlig sektor. Han jobber med et bredt spekter av tjenester som rekruttering av ledere og spesialister, strategi- og forbedringsprosesser, kvalitetssikring, analyse og prosjektledelse. I innkjøps- og anbudsprosesser bistår han også. Tom jobber i tillegg med rådgivning innen miljøledelse og sirkulærøkonomi, og har vært sertifisert Miljøfyrtårn-konsulent siden 2007.

Kontakt meg

Ved siden av å jobbe som rådgiver, har Tom en sentral rolle i driften av Skagerak Consulting. Han har siden 2005 vært med på å bygge opp selskapet sammen med Erik Aasmundtveit. Selskapet har i løpet av denne tiden blitt en landets største selskaper innen leder- og spesialistrekruttering.

Tom er utdannet siviløkonom med markedsføring, organisasjon og ledelse som spesialiseringsområder. Han kom til Skagerak Consulting fra stillingen som daglig leder i Scanpartner Vestfold og har tidligere blant annet vært bedriftsrådgiver i Mercuri Urval, International Brand Manager i Pronova Biocare og markedssjef i Pronova Lube.

Han har bred erfaring fra strategiprosesser knyttet til markedsføring og kommunikasjon på nasjonalt og internasjonalt nivå. Tom har også arbeidet med organisasjonsutvikling og rekruttering for et bredt utvalg norske bedrifter. Gjennom sitt arbeid har han opparbeidet seg erfaring fra en rekke ulike bransjer og fagområder.

Tom er både service- og løsningsorientert.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent