Anne Hilde Hals

Partner

Anne Hilde Hals

Partner

Ser du etter noen som kan bistå deg i å utvikle morgendagens organisasjon? Ønsker du hjelp til å «kle på» ledere til å møte fremtidens utfordringer? Eller finne en dyktig leder som passer godt inn i teamet ditt? Da bør du kontakte Anne Hilde. 

Kontakt meg

Anne Hilde er partner i selskapet og jobber som seniorrådgiver innen lederutvikling, organisasjonsutvikling og lederrekruttering. Anne Hilde bistår i prosesser der virksomheter, grupper og enkeltpersoner ønsker å utvikle potensial og oppnå bedre resultater i jobben. Og hun bruker sin mangeårige erfaring som lederutvikler til å finne og rekruttere dyktige, motiverte ledere.

Anne Hilde er utdannet pedagog med videreutdanning innen organisasjonsutvikling og ledelse. Hun har over 20 års erfaring som konsulent, jobbet tolv år i skole og utdanning og vært administrasjonssjef, prosjektleder og daglig leder i flere virksomheter. I 2017 kom hun til Skagerak Consulting fra Mentor Partner.

Hun leverer et bredt spekter av tjenester for våre kunder; lederutvikling, kurs, lederstøtte, coaching, teamutvikling, ledelsesforedrag, prosessbistand, prosjektledelse, arbeidsmiljøutvikling, undersøkelser, konflikthåndtering, lederrekruttering mv.

Jordnær, konkret, kreativ, løsningsorientert, tydelig og engasjert, er hva kundene sier om Anne Hilde. Hun brenner for at ledere og ansatte skal oppleve mening, mestring og arbeidsglede på jobben, fatte mot når det trengs og ikke minst – ha det litt moro underveis. Det blir det gode resultater av – og gode liv.

Våre rådgivere

Klar for en samtale?

Kontakt konsulent