God sommer fra alle oss i Skagerak Consulting

Sommerhilsen fra Skagerak Consulting

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Vi utvikler mennesker og organisasjoner

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.


Søken på ny jobb eller bare er litt nysgjerrig?

Sjekk gjerne ut alle de oppdragene vi jobber med nå. Kanskje du finner drømmejobben denne sommeren!
https://skc.no/ledige-stillinger/


Artikler

Vi har de siste årene skrevet og publisert på vår hjemmeside, mange artikler hvor vi deler av våre erfaringer og fagkunnskaper rundt mange forskjellige temaer. Hvis du ikke har fått lest våre artikler, finner du mange av dem ramset opp under. Trykk på bildene under, eller på denne linken https://skc.no/innsikt/, så får du tilgang til arkivet.

OM SKRIBENTEN

Anders Beichmann

Anders er Partner/seniorrådgiver executive search med lang erfaring fra rekruttering innen fagfeltene salg, salgsledelse, marketing, innkjøp, prosjektledelse, logistikk, økonomi, digital og bank/finans. Med åtte års erfaring som hodejeger, samt tidligere lederstillinger i det private næringsliv, bistår han i SkC bredt med rekruttering av topp- og mellomledere og fagspesialister og tilbyr karriereveieledning både for bedrifter og privatpersoner.