Skagerak Consulting vokser videre

Sverre Palm - Skagerak Consulting

Rekruttering

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med rekruttering.

Rekruttering

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Skagerak Consulting videreutvikler virksomheten i Oslo og østlandsområdet og har nå fått Sverre Palm med på laget.

Sverre vil jobbe primært med leder- og spesialistrekruttering, men ønsker også bruke sin erfaring på andre tjenester som lederstøtte, bedriftsrådgivning, karriererådgivning og talentvurderinger. Sverre er kjent for å yte høy grad av service overfor sine kunder. Han setter seg godt inn i virksomhetene han jobber med, og følger alltid opp kandidaten og kunde etter ansettelsen. Vi er veldig glade for at vi har fått Sverre med på laget. Han blir et solid tilskudd til et allerede dyktig rekrutteringsteam ved vårt kontor i Oslo.

Sverre har både lang og bred erfaring med rekrutteringsarbeid. De siste 12 årene har han gjennomført et stort antall prosesser innen executive search og rekruttering av ledere og spesialister i ulike bransjer og offentlige virksomheter. Den senere tiden har han hatt ansvar for en rekke rekrutteringsprosesser innen salg og salgsledelse og da spesielt innenfor IT og matverdikjeden.

Sverre er utdannet fra Handelshøyskolen BI og har erfaring fra ledende IT-selskaper som Siemens Business Services og Hands ASA hvor han hadde ulike stillinger innen mellomledelse og toppledelse. Han har også erfaring fra revisjon og økonomistyring i kommunal sektor. De siste 12 årene har arbeidet som hodejeger i Mercuri Urval og Kaluna. Hans lange og brede bakgrunn har gitt han solid innsikt i ulike bransjer og ikke minst et stort nettverk.

Du finner Sverres kontaktinformasjon her: Sverre Palm

OM SKRIBENTEN

Tom R. Gogstad

Tom er partner i Skagerak Consulting og har mer enn 15 års erfaring som rådgiver. Han er utdannet siviløkonom og er en erfaren rådgiver som blant annet jobber med prosjekter innen forretningsutvikling, strategi, kvalitet, bærekraft og rekruttering.