Skagerak Consulting AS er en del av et internasjonalt rekrutteringsnettverk

Leder og organisasjonsutvikling

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med utvikling.

Hva gjør vi

Rekruttering

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med rekruttering.

Rekruttering

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Partner i Lense & Lumen Advisory Group

Skagerak Consulting AS har de siste 20 årene bistått i en lang rekke prosesser innen leder- og spesialistrekruttering, samt utviklingsprosesser, i norske og internasjonale virksomheter, både i privat- og offentlig sektor. Særlig de siste tre årene har Skagerak Consulting AS vokst sterkt og er nå etablert seg som en av de største aktørene i Norge innen executive search. Etter en omsetningsvekst på 66% i 2021 og 72% første halvår i år teller selskapet i dag 35 ansatte, fordelt på kontorer i Sandefjord, Oslo, Porsgrunn, Kristiansand og Fredrikstad.

Skagerak Consulting har gjennom de siste årene rekruttert inn 10 nye svært dyktige seniorrådgivere med solid bransje erfaring og CV, dette har gitt oss muskler og stor oppmerksomhet i det norske markedet. Dette har også blitt lagt merke til ute i Europa og vi kan nå stolt informere om at fra i dag er Skagerak Consulting AS ny partner i Lense & Lumen Advisory Group.

Dette er et internasjonalt nettverk i 22 land for leder-/spesialistrekruttering og HR- og ledelsesrådgivning.

«Vi ser frem til å samarbeide med våre nye kolleger rundt om i verden. Dette nettverket vil gjøre oss bedre rustet til å finne de beste kandidatene til stillinger internasjonalt for norske virksomheter og gi oss spennende oppdrag for utenlandske virksomheter i Norge. I tillegg kan det åpne spennende muligheter internasjonalt for våre kandidater», sier daglig leder i Skagerak Consulting, Erik Aasmundtveit, i en kommentar.

Dette nettverket vil gjøre oss bedre rustet til å finne de beste kandidatene til stillinger internasjonalt for norske virksomheter og gi oss spennende oppdrag for utenlandske virksomheter i Norge.

Erik Aasmundtveit, daglig leder i Skagerak Consulting AS

Vi får stadig oftere forespørsler fra våre kunder som opererer internsjonalt om vi har nettverk og kan bistå utenfor Norges grenser. Det er derfor veldig hyggelig at vi nå kan lansere vårt nye samarbeide med Lense & Lumen Advisory Group. Skagerak Consulting AS blir nå en del av et meget solid nettverk i Europa, Asia og USA. Dette partnerskapet vil gi oss, våre kunder og kandidater en unik mulighet til å hente inspirasjon, kompetanse, oppdrag og kandidater fra hele verden.

Kontaktinformasjon
Daglig leder/seniorrådgiver executive search, Erik Aasmundtveit:
E-post: ea@skc.no
Telefon: 414 31 938

Partner/seniorrådgiver executive search, Odd-Arne Krogstad:
E-post: oak@skc.no
Telefon: 907 53 484

Les gjerne mer om oss på www.skc.no og www.lladvisorygroup.com.

OM SKRIBENTEN

Odd-Arne Krogstad

Odd-Arne er partner/seniorrådgiver innen executive search i Skagerak Consulting. Hans rådgiverkarriere startet i 2007, og har opparbeidet seg bred erfaring innen en rekke bransjer. Har selv erfaring fra stillinger som administrerende direktør, salgs-/markedsdirektør, markedssjef, salgssjef, distriktssjef og kjedeleder. Denne bakgrunnen gjør at han vet hvordan det er å ha på seg skoene, hvor viktig det er å gjennomføre gode og riktige rekrutteringsprosesser. Odd-Arne er en omgjengelig, engasjert, strukturert og målrettet rådgiver - med en god porsjon energi. Hans varemerke er å få oppgavene gjort og med et smil.