Skagerak Consulting øker staben i sine nye lokaler i Fredrikstad!

Øyvind Johannessen - Seniorrådgiver - Skagerak Consulting

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Skagerak Consulting har flyttet inn i Stortorvet 5-7 (Fokusgården) og har dermed fått en sentral plassering i Fredrikstad.

Rådgivningsselskapet, som i år feirer 20 års jubileum, har kontorer i flere byer i Norge – deriblandt Sandefjord, Kristiansand, Porsgrunn, Fredrikstad og Oslo. Totalt teller selskapet 36 konsulenter og 10 av disse er også tilknyttet Østfold-avdelingen.

Vi har nå gleden av å meddele at Øyvind Johannessen blir en del av team Skagerak Consulting og vil ha sitt utgangspunkt fra kontoret i Fredrikstad. Øyvind vil jobbe med leder- og spesialistrekruttering. Øyvind blir et solid tilskudd til vårt rekrutteringsteam og vil forsterke vår satsing i Østfold.

Øyvind har over 10 års erfaring innen headhunting, rekruttering og rådgivning og har jobbet i ulike sentrale roller, blant annet Norges Eksportråd, Telenor og Jøtul, nå kommer han fra stillingen som daglig leder i rekruttering og rådgivingsselskapet Competencia.

Øyvind er en kommersiell rådgiver. Med sin lange og varierte erfaring og gode forretningsforståelse, gir han kundene valuta for pengene. Øyvind er meget godt likt av sine kunder.

Skagerak Consulting øker staben i Fredrikstad

Vi er svært fornøyde med at Øyvind ønsker å bli en del av Skagerak Consulting. Han vil bli et solid tilskudd for teamet på Østlandet, sier partner i Skagerak Consulting Odd-Arne Krogstad.

Vi ønsker Øyvind velkommen og lykke til hos oss i Skagerak Consulting!

Skagerak Consulting er i sterk vekst og har gått fra å ha 25 til 36 ansatte de siste to årene og omsetningen vokste med 66% i 2021. Veksten har fortsatt også i år. Selskapet jobber nasjonalt og er i tillegg tilknyttet et internasjonalt nettverk. Selskapets kunder kommer fra veldig mange bransjer, både innen offentlig og privat sektor.

Trenger din bedrift eller virksomhet bistand, er du hjertelig velkommen for en uforpliktende samtale.

OM SKRIBENTEN

Anders Beichmann

Anders er Partner/seniorrådgiver executive search med lang erfaring fra rekruttering innen fagfeltene ledelse, salg, salgsledelse, marketing, innkjøp, prosjektledelse, logistikk, økonomi og digital. Med 11 års erfaring som hodejeger, samt tidligere lederstillinger i det private næringsliv, bistår han i SkC bredt med rekruttering av topp- og mellomledere og fagspesialister og tilbyr karriereveieledning både for bedrifter og privatpersoner.