Skagerak Consulting på plass i nye lokaler i Fredrikstad

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Skagerak Consulting har flyttet inn i Stortorvet 5-7 (Fokusgården) og har dermed fått en sentral plassering i Fredrikstad.

Rådgivningsselskapet, som i år feirer 20 års jubileum, har kontorer i flere byer i Norge – deriblandt Sandefjord, Kristiansand, Porsgrunn, Fredrikstad og Oslo. Totalt teller selskapet 35 konsulenter og 9 av disse er også tilknyttet Østfold-avdelingen.

Vi hadde lokaler i kontorfellesskap og ønsket egne lokaler slik at samtaler og intervjuer kan foregå diskret for våre kandidater.

Raymond Haugen, seniorrådgiver

– Det er viktig for oss å være sentralt plassert. Vi får besøk av mange tilreisende og i tillegg er det enkelt å parkere her. Lokalene er «nøytralt plassert», noe som er bra når vi jobber med rekrutterings- og coachingoppdrag. Hos oss kan kandidatene forvente diskresjon når de kommer og går, forteller seniorrådgiver Raymond Haugen.

Skagerak Consulting er i sterk vekst. Haugen forklarer at selskapet har gått fra å ha 25 til 35 ansatte de siste to årene og omsetningen vokste med 66% i 2021. Veksten har fortsatt også i år. Selskapet jobber nasjonalt og er i tillegg tilknyttet et internasjonalt nettverk. Selskapets kunder kommer fra veldig mange bransjer, både innen offentlig og privat sektor.

Vi utvikler mennesker og organisasjoner
Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø.
Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter.

Mange virksomheter opplever at det er vanskelig å få gode kandidater til ledige stillinger og at prosessene derfor er veldig tidkrevende. Det er her Skagerak Consulting kommer inn. Vi gjennomfører strukturerte prosesser med høy kvalitet og jobber med aktivt search for å finne de rette kandidatene.

Potensielle kandidater flytter på seg og Østfold er en attraktiv region å jobbe i. Med vårt store nettverk og erfaringer over mange år, har vi jobbet innen de fleste bransjer i regionen. Skagerak Consulting har gode forutsetninger for å bidra til våre oppdragsgivere. Vi har god oversikt over markedet og vi jobber på tvers av regionene for å få tak i dyktige kandidater til stillinger i Østfold. I Skagerak Consulting jobber vi i tillegg med karriereveiledning for dem som har behov for det.

Til selskapets andre forretningsområder som Virksomhets- og forretningsutvikling og Ledelse og organisasjonsutvikling har vi dyktige konsulenter med lang erfaring, klare til å bidra i regionen.

Trenger din bedrift eller virksomhet bistand, er du hjertelig velkommen for en uforpliktende samtale.

OM SKRIBENTEN

Raymond A. Berg Haugen

Raymond Andre Berg Haugen er seniorrådgiver med lang og solid erfaring fra salg, ledelse, prosjektarbeid og relasjonsbygging. Han har jobbet både som selvstendig konsulent og fast ansatt innen bransjene finans, forsikring og energi.

Han har 3 års utdanning fra Høgskolen i Østfold og 2 år fra Florida Atlantic University. Han har studert økonomi, administrasjon og deretter spesialisering innen entreprenørskap og forretningsutvikling. Han er sertifisert NLP Coach og sertifisert i bruk av AON's testverktøy.

Raymond jobber effektivt og målrettet. Han er en menneskekjenner, setter seg raskt inn i nye situasjoner.
At kunder og kandidater er fornøyde, er viktig for Raymond.