Frokostseminar: Hvordan lede i et endret arbeidsmarked? 

Leder og organisasjonsutvikling

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med utvikling.

Hva gjør vi

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Skagerak Consulting sin avdeling i Fredrikstad inviterer til frokostseminar med følgende tema:

Hvordan lede i et endret arbeidsmarked? 
Strategi, styrearbeid og arbeidsmarked

Er din bedrift attraktiv? Konkurransen om de rette kandidatene er høy. Frokostseminaret gir innspill på hvordan du kan øke engasjementet blant dine ansatte og følgelig holde på og tiltrekke deg de rette medarbeiderne for din bedrift.

Videre setter vi søkelyset på styrets ansvar i arbeidet for et godt samspill mellom eierne og styret på den ene siden og  ledelsen og medarbeiderne på den andre siden. Avslutningsvis får vi innsikt i arbeidsmarkedet fra FINN jobb som viser oss hvor mange som faktisk er på utkikk etter ny jobb og ikke minst hva som skal til for å tiltrekke seg de rette kandidatene. 

Nancy Fandler Brodin, seniorrådgiver strategi, innovasjon og bærekraft i Skagerak Consulting, gir oss innblikk i hvordan strategi kan øke engasjementet blant dine medarbeidere. 

Vidar Andersen, partner i Aider, statsautorisert regnskapsfører samt forfatter og foredragsholder har bred erfaring og er en dyktig kursholder som alltid får gode tilbakemeldinger. Vidar vil ta for seg temaene styrets ansvar og oppgaver samt styredynamikk.   

Petter Larsen, strategisk kundesjef – FINN jobb gir oss oppdaterte tall om arbeidsmarkedet i Viken samt uttrekk fra Fredrikstad og Sarpsborg. Han deler også relevant innsikt om jobbsøkere og uttrekk fra Jobbundersøkelsen 2022.

Tirsdag 14. februar 2023 kl. 08.00 – 10.00 

Program

08.00 – 08.30    Registrering, frokostbuffet og innledning ved Raymond Haugen 

08.30 – 09.00    Skagerak Consulting – Nancy Fandler Brodin 

09.00 – 09.30    Aider – Vidar Andersen  

09.30 – 10.00    FINN jobb – Petter Larsen

10.00 – 10.05    Oppsummering ved Øyvind Johannessen 

Seminaret finner sted hos Martin Victoria, Turngata 3, 1606 Fredrikstad

Våre foredragsholdere

Nancy Fandler Brodin

Nancy Fandler Brodin er spesialist innen fagområdene strategi, innovasjon og bærekraft med lang erfaring i utforming av strategier som skaper vekst for fremtiden, grønn omstilling og økt engasjement.  

Nancy har skapt imponerende resultater og ledende markedsposisjoner for sine oppdragsgivere. Hun har blant annet utviklet strategien som tok Elkonor med sine 150 medlemsbedrifter fra 500 mill. til 1 mrd. på bare fire år. Hun leder også strategiarbeidet i Hertz Norge som blant annet har medført 85 % omsetningsvekst på fem år.  

Nancy kjennetegnes av en innovativ tilnærming til strategi- og endringsprosesser, og sin enestående drivkraft for å gjøre en positiv forskjell for kunder og samfunn.  

I sitt innlegg på frokostseminaret vil Nancy gi oss innblikk i hvordan strategi kan øke engasjementet i organisasjonen – og samtidig ta posisjon i fremtidens marked. 

Vidar Andersen

Vidar Andersen, partner i Aider, statsautorisert regnskapsfører samt forfatter og foredragsholder innenfor styre og økonomiområdet. Han er en dyktig kursholder som alltid får gode tilbakemeldinger. Vidar brenner for profesjonalitet i styrer og gjennomføring av effektive styremøter. Hvordan kan styre bidra til økt verdiskapning? Veldig ofte bruker styret for mye tid på orienteringssaker og for lite tid på strategiarbeid.  

Et riktig sammensatt styre, en god selskapskultur og dyktige ledelse skaper bedre resultater på sikt.   

Vidar vil ta for seg temaene styrets ansvar, styredynamikk med hovedvekt på samspill med ledelsen, medarbeidere og økt verdiskapning. 

Styrearbeid på 1-2-3 som er forfatterens siste bok om tema vil være tilgjengelig for anskaffelse på seminaret. 

Petter Larsen

Petter Larsen jobber som strategisk kundesjef. Han har mer enn 10 års erfaring fra FINN Jobb / Schibsted og kjenner arbeidsmarkedet bedre enn de fleste. 

Petters kunnskap bidrar til innsikt for hans kunder som igjen fører til gode ansettelser.  

Vi vil få innsikt i utvikling i jobbmarkedet lokalt, hva de ulike yrkesgrupper setter søkelys på og hvilke bransjer og stillingsfunksjoner som har størst utvikling.  

Jobbundersøkelsen 2022 viser hva som er driverne for jobb bytte. Kanskje dette er innsikt som kan brukes for å jobbe internt for å holde på egne ansatte? Skal du ansette i nær fremtid kan du få tips til hvordan du skriver en god stillingsannonse.  

FINN har 1 million søk per dag, 734 søk i minuttet, 18 milliarder sidevisninger og 11 millioner annonser publisert.  

Påmelding:

OM SKRIBENTEN

Raymond Haugen

Raymond Andre Berg Haugen er seniorrådgiver med lang og solid erfaring fra salg, ledelse, prosjektarbeid og relasjonsbygging. Han har jobbet både som selvstendig konsulent og fast ansatt innen bransjene finans, forsikring og energi.
Han er utdannet siviløkonom med spesialisering innen entreprenørskap og forretningsutvikling. NLP Coach. Sertifisert AoN.
Raymond jobber effektivt og målrettet. Han er en menneskekjenner, setter seg raskt inn i nye situasjoner.
At kunder og kandidater er fornøyde, er viktig for Raymond.